Artikel top billede

Sådan livestreamer du dit eget indhold på YouTube

YouTube åbner nu for, at helt almindelige brugere kan livestreame video til potentielt millioner af seere. Se her, hvordan det fungerer.

Var det noget at livestreame udskæringen af juleanden til hele verden? Eller måske endnu bedre: Julefrokosten.

Selv om det nok er tvivlsomt, hvor mange der ville gide at se med, bliver det nu muligt for helt almindelige mennesker at udsende videoindhold live på YouTube.

Det meddeler Google i et blogindlæg.

Der er dog stadig et par betingelser, så hvis du vil dokumentere julefrokosten live, kan det være, at der skal holdes lidt igen med snapsen og julebajerne.

"Nu vil alle YouTube-kanaler, der verificerer kontoen og er i good standing, kunne livestreame indhold til verden," lyder forklaringen.

Du kan læse mere om good standing-konceptet her, og hvis du ellers holder dig inden for det tilladte, vil du snart kunne udnytte den nye mulighed på YouTube.

"Vi ruller funktionen ud over de kommende uger, og du kan se, om du har adgang på YouTube-kontoens side om funktioner eller vente på, at Live Events dukker op i dit betjeningspanel."

Med den nye funktion bliver det blandt andet muligt at udsende video live til Hangout-møder på Google+

Du kan læsere mere om YouTube Live her.

Her kan du se et livestream, der viser, hvad julemandens rensdyr laver netop nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere