Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Sådan livestreamer du dit eget indhold på YouTube

YouTube åbner nu for, at helt almindelige brugere kan livestreame video til potentielt millioner af seere. Se her, hvordan det fungerer.

Var det noget at livestreame udskæringen af juleanden til hele verden? Eller måske endnu bedre: Julefrokosten.

Selv om det nok er tvivlsomt, hvor mange der ville gide at se med, bliver det nu muligt for helt almindelige mennesker at udsende videoindhold live på YouTube.

Det meddeler Google i et blogindlæg.

Der er dog stadig et par betingelser, så hvis du vil dokumentere julefrokosten live, kan det være, at der skal holdes lidt igen med snapsen og julebajerne.

"Nu vil alle YouTube-kanaler, der verificerer kontoen og er i good standing, kunne livestreame indhold til verden," lyder forklaringen.

Du kan læse mere om good standing-konceptet her, og hvis du ellers holder dig inden for det tilladte, vil du snart kunne udnytte den nye mulighed på YouTube.

"Vi ruller funktionen ud over de kommende uger, og du kan se, om du har adgang på YouTube-kontoens side om funktioner eller vente på, at Live Events dukker op i dit betjeningspanel."

Med den nye funktion bliver det blandt andet muligt at udsende video live til Hangout-møder på Google+

Du kan læsere mere om YouTube Live her.

Her kan du se et livestream, der viser, hvad julemandens rensdyr laver netop nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere