Artikel top billede

Sådan livestreamer du dit eget indhold på YouTube

YouTube åbner nu for, at helt almindelige brugere kan livestreame video til potentielt millioner af seere. Se her, hvordan det fungerer.

Var det noget at livestreame udskæringen af juleanden til hele verden? Eller måske endnu bedre: Julefrokosten.

Selv om det nok er tvivlsomt, hvor mange der ville gide at se med, bliver det nu muligt for helt almindelige mennesker at udsende videoindhold live på YouTube.

Det meddeler Google i et blogindlæg.

Der er dog stadig et par betingelser, så hvis du vil dokumentere julefrokosten live, kan det være, at der skal holdes lidt igen med snapsen og julebajerne.

"Nu vil alle YouTube-kanaler, der verificerer kontoen og er i good standing, kunne livestreame indhold til verden," lyder forklaringen.

Du kan læse mere om good standing-konceptet her, og hvis du ellers holder dig inden for det tilladte, vil du snart kunne udnytte den nye mulighed på YouTube.

"Vi ruller funktionen ud over de kommende uger, og du kan se, om du har adgang på YouTube-kontoens side om funktioner eller vente på, at Live Events dukker op i dit betjeningspanel."

Med den nye funktion bliver det blandt andet muligt at udsende video live til Hangout-møder på Google+

Du kan læsere mere om YouTube Live her.

Her kan du se et livestream, der viser, hvad julemandens rensdyr laver netop nu.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere