Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Rygte: Dell på vej med masse-nedskæring

Dell kan være på vej med fyring af et stort antal ansatte og er klar til at gøre 'det nødvendige'. Se her, hvad der ligger til grund.

Dell kan være på vej med en meget stor nedskæring i antallet af medarbejdere.

Ifølge det amerikanske it-medie The Register vil selskabet opsige 20 procent af sine sælgere i USA samt eliminere 30 procent af sine salgs- og marketingstillinger i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Dell har ingen kommentarer til The Registers oplysninger.

Klar til hårde beslutninger

Selskabet meddeler dog, at det er klar til at træffe de nødvendige og svære beslutninger for at 'sikre vores succes på den lange bane."

"Vi vil fortsat træffe hårde beslutninger for at sikre vores succes på den lange bane, når det er nødvendigt. Og nogle af disse beslutninger vil ramme vores medarbejderstab," lyder det fra Dell-talsmand David Frink i en email til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Han understreger, at han taler i generelle vendinger, og at han ingen kommentarer har til rygter.

Michael Dell har pludselig frie hænder

Rygterne om de massive nedskæringer kommer, få måneder efter at Dells stifter og topchef, Michael Dell, overtog kontrollen med selskabet.

Det skete, da det efter en langstrakt tvist med en række aktionærer lykkedes Michael Dell og kapitalfonden Silver Lake Partners at købe aktiemajoriteten i selskabet, der nu skal afnoteres fra børsen.

Det kan du læse mere om her: Overblik: Dells gigantiske milliard-satsning.

Michael Dell har længe ønsket at afnotere selskabet fra børsen, så han dermed kan slippe for de meget omfattende rapporterings-krav til offentligheden, som børsnoterede selskaber er underlagt.

Dell har gennem de seneste fem år opkøbt en lang række selskaber, og den kommende fyringsrunde kan meget vel skyldes en trimning af produktionslinier og forretningsenheder efter disse mange opkøb.

Hertil kommer, at Dell i stigende omfang har udlagt salg af selskabets produkter til forskellige partnere.

Læs også:

Dells udfordring: At genføde sig selv som noget andet

Michael Dells nye plan: Her er Dells fire vigtigste mål

Ny direktør for Dell i Danmark: Sådan skal Dell banke alle rivalerne

Dells indtjening styrtdykker - faldet med 72 procent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere