Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft ændrer navn på kendt tjeneste

Microsoft er tvunget til at ændre navnet på populær internet-tjeneste. Se det nye navn her.

Microsoft ændrer navnet på sin kendte cloud-tjeneste SkyDrive, der fremover kommer til at hedde OneDrive.

Det er aldrig fordelagtigt for et selskab at skifte navn på produkter, der allerede har fat i markedet.

At det alligevel sker for SkyDrive skyldes, at Microsoft sidste år med et ordentligt brag tabte en retssag om 'Sky'-navnet til det britiske medieselskab BSkyB, der blandt andet sponsorerer det kendte Sky-cykelhold.

Efter dommen - afsagt af en britisk domstol - indgik parterne en aftale om, at Microsoft skulle have tid til at finde et nyt navn til SkyDrive.

Den eneste ene

Med det nye navn sigter Microsoft efter at signalere, at storage-tjenesten kan være den eneste cloud-storage-tjeneste, som brugerne har brug for på tværs af alle deres enheder, hedder det.

"Vi mener, at det nye OneDrive-navn understreger den værdi, som vi kan levere, ligesom navnet er udtryk for vores fremtids-vision," lyder det fra Microsoft.

Læs om dommen, der har tvunget Microsoft til at ændre navnet på SkyDrive her: Microsoft må omdøbe SkyDrive efter tabt retssag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere