Artikel top billede

TDC klar med vigtig ny koncerndirektør: Her er han

TDC har ansat en ny koncerndirektør, der skal stå i spidsen for privatdelen af den danske telekoncern.

TDC meddeler, at Johan Kirstein Brammer bliver koncerndirektør for TDC Consumer efter Anders Jensen, der forlader selskabet.

Johan Kirstein Brammer kommer fra en stilling som konsulent i rekrutteringsfirmaet Egon Zehnde og er tidligere chef for TDC Group Strategy og direktør for TDC's mobildivision for privatmarkedet indtil 2012, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Med Johan får vi en særdeles stærk kapacitet ind i TDC's ledelse. Vi ved, hvad han står for, og han har gjort det godt hos os før - et stærkt kommercielt talent," udtaler koncernchef Carsten Dilling.

"TDC Consumer er den største forretningsenhed på tv- og telemarkedet herhjemme, så det kræver meget stor kundeforståelse og markedsindsigt at stå i spidsen. Vi får begge dele, og samtidig vil Johan kunne føre vores multibrandstrategi videre og sikre, at vi fortsætter lanceringen af stærke produkter," siger Carsten Dilling videre.

Johan Kirstein Brammer indtræder i TDC's direktion, når han starter i jobbet den 1. marts 2014.

De seneste uger dramatiske direktør-afgange i TDC er blevet kaldt "tæt på en katastrofe" af en teleanalytiker.

Først var det koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv, der sagde op i TDC, fordi hun skal være ny topchef i KMD.

I sidste uge var det en anden af TDC's absolutte topchefer, koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen, der også valgte at sige op.

"For TDC er det tæt på en katastrofe, at de to mest afgørende direktører for henholdsvis privat- og erhvervsdelen af selskabet forsvinder indenfor så kort tid," siger Morten Imsgard til Computerworld.

Også udviklingsdirektøren i TDC, Anders Blauenfeldt, forlader TDC.

Læs også:

Overblik: TDC plages af uro og opbrud

Derfor er to TDC-direktørers exit "tæt på en katastrofe

Koncerndirektør forlader TDC

Endnu en exit i TDC: Udviklingsdirektøren har også sagt op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere