Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC klar med vigtig ny koncerndirektør: Her er han

TDC har ansat en ny koncerndirektør, der skal stå i spidsen for privatdelen af den danske telekoncern.

TDC meddeler, at Johan Kirstein Brammer bliver koncerndirektør for TDC Consumer efter Anders Jensen, der forlader selskabet.

Johan Kirstein Brammer kommer fra en stilling som konsulent i rekrutteringsfirmaet Egon Zehnde og er tidligere chef for TDC Group Strategy og direktør for TDC's mobildivision for privatmarkedet indtil 2012, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Med Johan får vi en særdeles stærk kapacitet ind i TDC's ledelse. Vi ved, hvad han står for, og han har gjort det godt hos os før - et stærkt kommercielt talent," udtaler koncernchef Carsten Dilling.

"TDC Consumer er den største forretningsenhed på tv- og telemarkedet herhjemme, så det kræver meget stor kundeforståelse og markedsindsigt at stå i spidsen. Vi får begge dele, og samtidig vil Johan kunne føre vores multibrandstrategi videre og sikre, at vi fortsætter lanceringen af stærke produkter," siger Carsten Dilling videre.

Johan Kirstein Brammer indtræder i TDC's direktion, når han starter i jobbet den 1. marts 2014.

De seneste uger dramatiske direktør-afgange i TDC er blevet kaldt "tæt på en katastrofe" af en teleanalytiker.

Først var det koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv, der sagde op i TDC, fordi hun skal være ny topchef i KMD.

I sidste uge var det en anden af TDC's absolutte topchefer, koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen, der også valgte at sige op.

"For TDC er det tæt på en katastrofe, at de to mest afgørende direktører for henholdsvis privat- og erhvervsdelen af selskabet forsvinder indenfor så kort tid," siger Morten Imsgard til Computerworld.

Også udviklingsdirektøren i TDC, Anders Blauenfeldt, forlader TDC.

Læs også:

Overblik: TDC plages af uro og opbrud

Derfor er to TDC-direktørers exit "tæt på en katastrofe

Koncerndirektør forlader TDC

Endnu en exit i TDC: Udviklingsdirektøren har også sagt op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere