Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC klar med vigtig ny koncerndirektør: Her er han

TDC har ansat en ny koncerndirektør, der skal stå i spidsen for privatdelen af den danske telekoncern.

TDC meddeler, at Johan Kirstein Brammer bliver koncerndirektør for TDC Consumer efter Anders Jensen, der forlader selskabet.

Johan Kirstein Brammer kommer fra en stilling som konsulent i rekrutteringsfirmaet Egon Zehnde og er tidligere chef for TDC Group Strategy og direktør for TDC's mobildivision for privatmarkedet indtil 2012, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Med Johan får vi en særdeles stærk kapacitet ind i TDC's ledelse. Vi ved, hvad han står for, og han har gjort det godt hos os før - et stærkt kommercielt talent," udtaler koncernchef Carsten Dilling.

"TDC Consumer er den største forretningsenhed på tv- og telemarkedet herhjemme, så det kræver meget stor kundeforståelse og markedsindsigt at stå i spidsen. Vi får begge dele, og samtidig vil Johan kunne føre vores multibrandstrategi videre og sikre, at vi fortsætter lanceringen af stærke produkter," siger Carsten Dilling videre.

Johan Kirstein Brammer indtræder i TDC's direktion, når han starter i jobbet den 1. marts 2014.

De seneste uger dramatiske direktør-afgange i TDC er blevet kaldt "tæt på en katastrofe" af en teleanalytiker.

Først var det koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv, der sagde op i TDC, fordi hun skal være ny topchef i KMD.

I sidste uge var det en anden af TDC's absolutte topchefer, koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen, der også valgte at sige op.

"For TDC er det tæt på en katastrofe, at de to mest afgørende direktører for henholdsvis privat- og erhvervsdelen af selskabet forsvinder indenfor så kort tid," siger Morten Imsgard til Computerworld.

Også udviklingsdirektøren i TDC, Anders Blauenfeldt, forlader TDC.

Læs også:

Overblik: TDC plages af uro og opbrud

Derfor er to TDC-direktørers exit "tæt på en katastrofe

Koncerndirektør forlader TDC

Endnu en exit i TDC: Udviklingsdirektøren har også sagt op
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere