Steve Ballmer og Stephen Elop sammen på scenen, dengang Ballmer stadig stod i spidsen for Microsoft, og Nokia var et finsk selskab. De tider er nu forbi.

Derfor skal Microsoft og Nokia imponere på MWC

ComputerViews: Det er snart et halvt år siden, at Microsoft offentliggjorde planerne om at købe Nokia. Mobile World Congress i næste uge kan blive stedet, hvor vi for alvor oplever konsekvenserne.

ComputerViews: Lige siden Microsoft i september sidste år meddelte, at selskabet ville købe Nokia, har verden ventet i spænding på, om det er det, der skal til, for at Nokia, der engang var klodens mægtigste mobil-producent, kan gøre comeback.

Siden annonceringen om købet har Nokia dog mest af alt befundet sig i en venteposition, hvor de produkter, der er blevet lanceret, stammer fra det "gamle Nokia," og det er først her i 2014, at vi for alvor kommer til at se konsekvenserne af Microsofts køb af Nokia.

Mobile World Congress i næste uge i Barcelona er årets mest oplagte begivenhed for Microsoft og Nokia til at vise, at de to selskaber nu (næsten) er ét - og at det selskab har tænkt sig at give konkurrenterne kamp til stregen.

Ganske vist er selve indslusningen af Nokia endnu ikke formelt gennemført, men alle godkendelser er på plads, og i offentlighedens øjne er Nokia forlængst blevet en del af Microsoft.

Derfor er Mobile World Congress 2014 et oplagt sted for Microsoft og Nokia at markere, at det rent faktisk har en betydning, at de to selskaber nu arbejder sammen i den heftige smartphone-krig.

Det var i øvrigt netop på Mobile World Congress, at Microsoft i 2010 første gang annoncerede Windows Phone.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.