Steve Ballmer og Stephen Elop sammen på scenen, dengang Ballmer stadig stod i spidsen for Microsoft, og Nokia var et finsk selskab. De tider er nu forbi.

Derfor skal Microsoft og Nokia imponere på MWC

ComputerViews: Det er snart et halvt år siden, at Microsoft offentliggjorde planerne om at købe Nokia. Mobile World Congress i næste uge kan blive stedet, hvor vi for alvor oplever konsekvenserne.

ComputerViews: Lige siden Microsoft i september sidste år meddelte, at selskabet ville købe Nokia, har verden ventet i spænding på, om det er det, der skal til, for at Nokia, der engang var klodens mægtigste mobil-producent, kan gøre comeback.

Siden annonceringen om købet har Nokia dog mest af alt befundet sig i en venteposition, hvor de produkter, der er blevet lanceret, stammer fra det "gamle Nokia," og det er først her i 2014, at vi for alvor kommer til at se konsekvenserne af Microsofts køb af Nokia.

Mobile World Congress i næste uge i Barcelona er årets mest oplagte begivenhed for Microsoft og Nokia til at vise, at de to selskaber nu (næsten) er ét - og at det selskab har tænkt sig at give konkurrenterne kamp til stregen.

Ganske vist er selve indslusningen af Nokia endnu ikke formelt gennemført, men alle godkendelser er på plads, og i offentlighedens øjne er Nokia forlængst blevet en del af Microsoft.

Derfor er Mobile World Congress 2014 et oplagt sted for Microsoft og Nokia at markere, at det rent faktisk har en betydning, at de to selskaber nu arbejder sammen i den heftige smartphone-krig.

Det var i øvrigt netop på Mobile World Congress, at Microsoft i 2010 første gang annoncerede Windows Phone.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.