Det er svært ikke at bemærke 5-tallet på Samsungs presse-invitation til MWC 2014, og derfor venter alle, at vi vil se en Galaxy S5.

Her er de vigtige smartphone-lanceringer på MWC 2014

Mobile World Congress er på trapperne, og allerede nu er der sluppet en del ud om, hvilke konkrete lanceringer der kan ventes. Få overblikket her.

Om ganske få dage begynder verdens største mobilkonference, Mobile World Congress i Barcelona, og både tele-industrien og forbrugere venter spændt på, hvad de helt store nyheder bliver.

Det fyger derfor også med rygter om og forventninger til nye smartphones og tablets, der ventes at blive præsenteret på MWC 2014.

Vi har herunder samlet nogle af de mest interessante produktlanceringer, der (måske) vil finde sted på den store mobil-konference.

Nokia og Microsoft
Mandag morgen er der pressemøde hos Nokia.

Som vi tidligere har skrevet her, ventes Nokia at præsentere en Lumia 1820, der er en smartphone på 5,2 tommer, tre gigabyte RAM og et rigtig godt kamera.

Der er også forventninger om en Lumia 2020, en otte tommer Windows RT-tablet.

Der går også en del rygter om en Nokia-telefon med et styresystem, der bygger på Android-kernen, lidt i stil med det, vi kender fra Amazons tablet-produkter.

Det betyder - hvs der altså er hold i rygterne - at Nokia-telefonen eksempelvis kommer med Nokias egen Here Maps og app-butik og således ikke er koblet til Googles tjenester.

Vi er dog stadig noget tvivlende over for, om Nokia tør nærme sig noget, der lugter af Android, når selskabet nu er kommet under Microsofts vinger?

Microsoft vil muligvis benytte messen i Barcelona til at fremvise Windows Phone 8.1 - også kendt som Blue - medmindre fremvisningen først kommer til Microsofts egen Build-konference i april.

Derudover er tablets som altid et stort tema på MWC, så Microsoft skal naturligvis markere sig på den front via Windows 8.1/RT-produkterne.

Samsung
Mandag aften er det Samsung, der står på scenen. Selskabets invitation til pressemødet indeholder et stort 5-tal, og derfor er det svært ikke at tro på, at der vil blive lanceret en Galaxy S5.

Vi har allerede set nærmere på de konkrete forventninger til Galaxy S5 her, og specifikationerne ventes blandt andet at være en skærmopløsning på 2.560 gange 1.440 pixel, et 16 megapixel-kamera og en en 64-bit processor.

Nogle rygter går også på, at der kommer to udgaver af Galaxy S5 - en metalversion (Prime) og en plastikversion (Standard).

Læs mere om forventningerne til Galaxy S5 her.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.