Det er svært ikke at bemærke 5-tallet på Samsungs presse-invitation til MWC 2014, og derfor venter alle, at vi vil se en Galaxy S5.

Her er de vigtige smartphone-lanceringer på MWC 2014

Mobile World Congress er på trapperne, og allerede nu er der sluppet en del ud om, hvilke konkrete lanceringer der kan ventes. Få overblikket her.

Om ganske få dage begynder verdens største mobilkonference, Mobile World Congress i Barcelona, og både tele-industrien og forbrugere venter spændt på, hvad de helt store nyheder bliver.

Det fyger derfor også med rygter om og forventninger til nye smartphones og tablets, der ventes at blive præsenteret på MWC 2014.

Vi har herunder samlet nogle af de mest interessante produktlanceringer, der (måske) vil finde sted på den store mobil-konference.

Nokia og Microsoft
Mandag morgen er der pressemøde hos Nokia.

Som vi tidligere har skrevet her, ventes Nokia at præsentere en Lumia 1820, der er en smartphone på 5,2 tommer, tre gigabyte RAM og et rigtig godt kamera.

Der er også forventninger om en Lumia 2020, en otte tommer Windows RT-tablet.

Der går også en del rygter om en Nokia-telefon med et styresystem, der bygger på Android-kernen, lidt i stil med det, vi kender fra Amazons tablet-produkter.

Det betyder - hvs der altså er hold i rygterne - at Nokia-telefonen eksempelvis kommer med Nokias egen Here Maps og app-butik og således ikke er koblet til Googles tjenester.

Vi er dog stadig noget tvivlende over for, om Nokia tør nærme sig noget, der lugter af Android, når selskabet nu er kommet under Microsofts vinger?

Microsoft vil muligvis benytte messen i Barcelona til at fremvise Windows Phone 8.1 - også kendt som Blue - medmindre fremvisningen først kommer til Microsofts egen Build-konference i april.

Derudover er tablets som altid et stort tema på MWC, så Microsoft skal naturligvis markere sig på den front via Windows 8.1/RT-produkterne.

Samsung
Mandag aften er det Samsung, der står på scenen. Selskabets invitation til pressemødet indeholder et stort 5-tal, og derfor er det svært ikke at tro på, at der vil blive lanceret en Galaxy S5.

Vi har allerede set nærmere på de konkrete forventninger til Galaxy S5 her, og specifikationerne ventes blandt andet at være en skærmopløsning på 2.560 gange 1.440 pixel, et 16 megapixel-kamera og en en 64-bit processor.

Nogle rygter går også på, at der kommer to udgaver af Galaxy S5 - en metalversion (Prime) og en plastikversion (Standard).

Læs mere om forventningerne til Galaxy S5 her.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Coop ansætter ny digital direktør: Her er hans vigtigste opgave
Interview: Den danske supermarkedskoncern Coop skifter ud i topledelsen og ansætter Morten Viktor i en nyoprettet stilling som direktør for digital & e-commerce. "Min rolle bliver at få samlet hele det digitale kundemøde," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.