Artikel top billede

IBM sætter gang i kæmpe cloud-projekt

IBM flytter store dele af sin software ud i skyen i en storsatsning, der kommer til at ændre selskabets måde at nå kunderne på.

IBM er gået i gang med en stor ombygning af selskabets software.

Selskabet vil inden for den kommende tid flytte en stor del af dets software samt alle selskabets platform-services over i skyen i den cloud-løsning, som IBM købte med overtagelsen af cloud-selskabet Softlayer.

Det kan du læse mere om her: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.

Det er planen, at samtlige de kommende IBM-cloud-løsninger skal kunne tilgåes som services under den samme arkitektur. Fællesbetegnelsen, som IBM har forberedt projektet under, er BlueMix.

"Vi flytter en masse IBM-middleware over i et cloud-miljø, så det bliver tilgængeligt for hele verden," siger topchef i Softlayer, Lance Crosby, til Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste.

Ny markedsplads

Samtidig vil IBM barsle med en ny markedsplads, hvor selskaber og udviklere både kan søge efter, finde og lancere nye IBM-applikationer og services.

Ifølge IBM vil markedspladsen fra begyndelsen indeholde flere tusinder produkter.

BlueMix-cloud-projektet bygger ikke mindst på selskabets netværk af 40 datacentre, som stadig udbygges.

IBM vil anvende open source-frameworket Cloud Foundry til projektet, ligesom der vil blive lanceret et udvikler-miljø, der vil bygge på open source-repositoriet Git.

Her vil udviklerne blandt andet kunne finde et Web IDE samt plug ins til Eclipse og Visual Studio.

Læs også: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere