Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

IBM sætter gang i kæmpe cloud-projekt

IBM flytter store dele af sin software ud i skyen i en storsatsning, der kommer til at ændre selskabets måde at nå kunderne på.

IBM er gået i gang med en stor ombygning af selskabets software.

Selskabet vil inden for den kommende tid flytte en stor del af dets software samt alle selskabets platform-services over i skyen i den cloud-løsning, som IBM købte med overtagelsen af cloud-selskabet Softlayer.

Det kan du læse mere om her: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.

Det er planen, at samtlige de kommende IBM-cloud-løsninger skal kunne tilgåes som services under den samme arkitektur. Fællesbetegnelsen, som IBM har forberedt projektet under, er BlueMix.

"Vi flytter en masse IBM-middleware over i et cloud-miljø, så det bliver tilgængeligt for hele verden," siger topchef i Softlayer, Lance Crosby, til Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste.

Ny markedsplads

Samtidig vil IBM barsle med en ny markedsplads, hvor selskaber og udviklere både kan søge efter, finde og lancere nye IBM-applikationer og services.

Ifølge IBM vil markedspladsen fra begyndelsen indeholde flere tusinder produkter.

BlueMix-cloud-projektet bygger ikke mindst på selskabets netværk af 40 datacentre, som stadig udbygges.

IBM vil anvende open source-frameworket Cloud Foundry til projektet, ligesom der vil blive lanceret et udvikler-miljø, der vil bygge på open source-repositoriet Git.

Her vil udviklerne blandt andet kunne finde et Web IDE samt plug ins til Eclipse og Visual Studio.

Læs også: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.
IT-JOB

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S

Azure Cloud DevOps Engineer

Tricent Security Group A/S

System Administrator/SRE (GCP)

Unik System Design A/S

DevOps Engineer

Shure Scandinavia A/S

DevOps Developer with Ambitions
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere