Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

IBM sætter gang i kæmpe cloud-projekt

IBM flytter store dele af sin software ud i skyen i en storsatsning, der kommer til at ændre selskabets måde at nå kunderne på.

IBM er gået i gang med en stor ombygning af selskabets software.

Selskabet vil inden for den kommende tid flytte en stor del af dets software samt alle selskabets platform-services over i skyen i den cloud-løsning, som IBM købte med overtagelsen af cloud-selskabet Softlayer.

Det kan du læse mere om her: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.

Det er planen, at samtlige de kommende IBM-cloud-løsninger skal kunne tilgåes som services under den samme arkitektur. Fællesbetegnelsen, som IBM har forberedt projektet under, er BlueMix.

"Vi flytter en masse IBM-middleware over i et cloud-miljø, så det bliver tilgængeligt for hele verden," siger topchef i Softlayer, Lance Crosby, til Computerworlds amerikanske nyhedstjeneste.

Ny markedsplads

Samtidig vil IBM barsle med en ny markedsplads, hvor selskaber og udviklere både kan søge efter, finde og lancere nye IBM-applikationer og services.

Ifølge IBM vil markedspladsen fra begyndelsen indeholde flere tusinder produkter.

BlueMix-cloud-projektet bygger ikke mindst på selskabets netværk af 40 datacentre, som stadig udbygges.

IBM vil anvende open source-frameworket Cloud Foundry til projektet, ligesom der vil blive lanceret et udvikler-miljø, der vil bygge på open source-repositoriet Git.

Her vil udviklerne blandt andet kunne finde et Web IDE samt plug ins til Eclipse og Visual Studio.

Læs også: IBM udbygger vildt: Investerer milliarder i gigant-byggeri.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere