Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Telenor i offensiv: Giver gratis data-simkort til alle

Telenor hævder at have Danmark stærkeste mobildækning, og telegiganten tror så meget på det, at selskabet tilbyder gratis data-simkort til alle danskere.

Telenor mener selv, at selskabet har Danmarks bedste netværk. Med en ny analyse fra Teknologisk Institut i ryggen er teleselskabet så overbevist, at alle danskere nu bliver tilbudt et gratis 3G-simkort.

Analysen, der er bestilt af Telenor og udarbejdet af Teknologisk Institut, viser, at Telenors netværk giver en højere brugeroplevelse end de øvrige danske teleselskaber.

"Vi er stolte af at kunne sige, at Telenor indtager førstepladsen. Ikke overraskende er der ikke så langt ned til andenpladsen, men at vi er så meget foran nummer tre og fire, kommer faktisk bag på mig," siger Telenors CEO, Marek Slacik.

Gratis data til alle

Resultatet af undersøgelsen har styrket Telenors selvværd, og telegiganten tror så meget på sit netværk, at selskabet giver gratis simkort med 200 megabyte/måned fra og med torsdag.

"Vi er så overbeviste om kvaliteten af vores netværk, at vi gerne vil invitere alle til selv at opleve det. Kunder som ikke-kunder får mulighed for at prøve vores netværk," siger Marek Slacik.

Tilbuddet er gratis, men man skal opgive sine kreditkort-data, når man tilmelder sig i butikken. Telenor trækker ikke noget fra kortet, men skal bruges til at kunne tilbyde mere data, hvis man bruger de 200 megabyte op.

200 megabyte svarer til cirka en times YouTube-streaming, og ønsker man mere, kan man for 19 kroner tilkøbe 200 megabyte mere.

En fod indenfor hos de andre
De gratis megabyte kan bruges både af eksisterende Telenor-kunder og kunder hos andre teleselskaber. Og det kan dermed ses som et aggressivt forsøg på at trække kunder fra konkurrenterne over til sig.

"De danske teleselskaber har alle den samme dagsorden for tiden: De vil bevise, at de har det bedste netværk - det er blevet en vigtigere konkurrenceparameter end lave priser," siger Sydbanks aktieanalytiker Morten Imsgard, som har fokus på teleindustrien.

"Undersøgelser viser, at telekunderne er villige til at betale for et godt netværk, så kan man bevise, at man har det bedste netværk, kan man også fastholde kunderne i længst tid," siger Morten Imsgard.

Læs også: 

Danskerne brokker sig: Vores teleselskaber er elendige

Telenors nye våben: Sådan skal ny it-platform bruges
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren projektleder til Integrationsplatforme

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfarne IT-udviklere til fremtidens skattevæsen

Netcompany A/S

Software Developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Generalister til PMO og strategiimplementering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere