Artikel top billede

Kendt dansk it-mand ny topchef for e-conomic

Efter mere end et halvt år uden fast arbejde overtager kendt dansk it-mand direktør-stillingen i cloud-firmaet e-conomic. Målet er klart: Omsætningen skal tredobles inden for de næste tre år.

Den kendte danske it-mand Mogens Elsberg bliver ny topchef for det danske cloud-firma e-conomic, hvor han fra 1. juni overtager stillingen fra Torben Frigaard Rasmussen.

Det danske selskab blev sidste år solgt den engelske kapitalfond HgCapital, hvor Torben Frigaard Rasmussen nu får ansvaret for at finde opkøbskandidater på det skandinaviske marked.

Det var dengang faktisk slet ikke planen, at e-conomic skulle sælges, men kapitalfonden kom med et tilbud, som man ikke kunne sige nej til.

Det kan du læse mere om her: Direktør: Derfor har vi solgt e-conomic

Mogens Elsberg opsagde i efteråret sin stilling som topchef for GN Netcom med den forklaring, at han ønskede at 'forfølge nye karrieremuligheder.'

Det kan du læse mere om her: Ledig topchef er en brændende varm kandidat.

Det klare mål: Vækst
E-conomic beskæftiger i dag mere end 200 ansatte og har omkring 75.000 kunder på selskabets cloud-baserede regnskabsprogram samt omkring 200.000 brugere på 'freemium'-løsningen Debitoor.

Selskabet har i de senere år åbnet filialer i otte europæiske lande og forventer at kunne runde en omsætning på 150 millioner kroner i 2014 som led i en aggressiv vækst-plan, som det bliver Mogens Elsbergs opgave at sætte endnu mere fart på.

Målet er klart: Både omsætning og antal kunder skal være tredoblet i 2017 via både opkøb og organisk vækst.

"Jeg overtager ledelsen af en software-virksomehd, der er kørt i stilling til en europæisk udrulning, og som med sine cloudbaserede løsninger har globalt potentiale," siger Mogens Elsberg.

Læs også:

Her er de største spillere på det danske ERP-marked

Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomic
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.