Artikel top billede

(Foto: Oscar Insua,Fine Art Photography_ /)

Kendt dansk it-mand ny topchef for e-conomic

Efter mere end et halvt år uden fast arbejde overtager kendt dansk it-mand direktør-stillingen i cloud-firmaet e-conomic. Målet er klart: Omsætningen skal tredobles inden for de næste tre år.

Den kendte danske it-mand Mogens Elsberg bliver ny topchef for det danske cloud-firma e-conomic, hvor han fra 1. juni overtager stillingen fra Torben Frigaard Rasmussen.

Det danske selskab blev sidste år solgt den engelske kapitalfond HgCapital, hvor Torben Frigaard Rasmussen nu får ansvaret for at finde opkøbskandidater på det skandinaviske marked.

Det var dengang faktisk slet ikke planen, at e-conomic skulle sælges, men kapitalfonden kom med et tilbud, som man ikke kunne sige nej til.

Det kan du læse mere om her: Direktør: Derfor har vi solgt e-conomic

Mogens Elsberg opsagde i efteråret sin stilling som topchef for GN Netcom med den forklaring, at han ønskede at 'forfølge nye karrieremuligheder.'

Det kan du læse mere om her: Ledig topchef er en brændende varm kandidat.

Det klare mål: Vækst
E-conomic beskæftiger i dag mere end 200 ansatte og har omkring 75.000 kunder på selskabets cloud-baserede regnskabsprogram samt omkring 200.000 brugere på 'freemium'-løsningen Debitoor.

Selskabet har i de senere år åbnet filialer i otte europæiske lande og forventer at kunne runde en omsætning på 150 millioner kroner i 2014 som led i en aggressiv vækst-plan, som det bliver Mogens Elsbergs opgave at sætte endnu mere fart på.

Målet er klart: Både omsætning og antal kunder skal være tredoblet i 2017 via både opkøb og organisk vækst.

"Jeg overtager ledelsen af en software-virksomehd, der er kørt i stilling til en europæisk udrulning, og som med sine cloudbaserede løsninger har globalt potentiale," siger Mogens Elsberg.

Læs også:

Her er de største spillere på det danske ERP-marked

Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomic
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere