Artikel top billede

(Foto: Oscar Insua,Fine Art Photography_ /)

Kendt dansk it-mand ny topchef for e-conomic

Efter mere end et halvt år uden fast arbejde overtager kendt dansk it-mand direktør-stillingen i cloud-firmaet e-conomic. Målet er klart: Omsætningen skal tredobles inden for de næste tre år.

Den kendte danske it-mand Mogens Elsberg bliver ny topchef for det danske cloud-firma e-conomic, hvor han fra 1. juni overtager stillingen fra Torben Frigaard Rasmussen.

Det danske selskab blev sidste år solgt den engelske kapitalfond HgCapital, hvor Torben Frigaard Rasmussen nu får ansvaret for at finde opkøbskandidater på det skandinaviske marked.

Det var dengang faktisk slet ikke planen, at e-conomic skulle sælges, men kapitalfonden kom med et tilbud, som man ikke kunne sige nej til.

Det kan du læse mere om her: Direktør: Derfor har vi solgt e-conomic

Mogens Elsberg opsagde i efteråret sin stilling som topchef for GN Netcom med den forklaring, at han ønskede at 'forfølge nye karrieremuligheder.'

Det kan du læse mere om her: Ledig topchef er en brændende varm kandidat.

Det klare mål: Vækst
E-conomic beskæftiger i dag mere end 200 ansatte og har omkring 75.000 kunder på selskabets cloud-baserede regnskabsprogram samt omkring 200.000 brugere på 'freemium'-løsningen Debitoor.

Selskabet har i de senere år åbnet filialer i otte europæiske lande og forventer at kunne runde en omsætning på 150 millioner kroner i 2014 som led i en aggressiv vækst-plan, som det bliver Mogens Elsbergs opgave at sætte endnu mere fart på.

Målet er klart: Både omsætning og antal kunder skal være tredoblet i 2017 via både opkøb og organisk vækst.

"Jeg overtager ledelsen af en software-virksomehd, der er kørt i stilling til en europæisk udrulning, og som med sine cloudbaserede løsninger har globalt potentiale," siger Mogens Elsberg.

Læs også:

Her er de største spillere på det danske ERP-marked

Dansk direktør: Derfor har vi solgt e-conomic
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere