Artikel top billede

Administrerende Microsoft-direktør Satya Nadella leder efter selskabets 'næste store ting'.

Microsofts topboss: Her er vores største mangelvare

It-giganten Microsoft mangler ifølge selskabets egen topdirektør at udvikle en ny topsællert i stil med Windows eller Office-pakken.

Microsofts kun tredje administrerende direktør i selskabets historie, nyudnævnte Satya Nadella, har på Code-konferencen i USA proklameret, at it-giganten har én stor mangel:

Et nyt killer-produkt.

Ifølge The Wall Street Journal leder Satya Nadella sammen med resten af Microsoft-folkene derfor efter et produkt, der kan matche selskabets tre store flagskibssællerter i form af Windows til pc'er, Windows Server og Officepakken.

"Tiden er inde til, at vi bygger 'den næste store ting'. Hvis vi hen ad vejen bliver nødt til at investere i at købe noget, er det fint, men vi bliver nødt til at bygge noget stort," forklarede Microsoft-bossen ifølge The Wall Street Journal.

Han gik ikke i detaljer med, hvad denne næste store ting kunne være, men demonstrerede i stedet et sæt mindre fornyelser i Microsofts produktportefølje som blandt andet ny søgeteknologi og en kommende realtids-oversættelse i Skype.

Mere end mobilsnak

Satya Nadelle indikerede dog, at Microsofts næste store ting skal være mere end blot noget til mobiltelefonen.

Og som de fleste andre it-selskaber for længst har indset, taler Microsoft nu også om en virkelighed efter den store pc-æra, der har varet i snart 30 år.

"Vi er i begyndelsen til post-pc-æraen, hvor der er mange forskellige enheder, som du bygger software-platforme og applikationer til, der går på tværs alle enheder," forklarede Statya Nadella.

Giv din mening til kende: Hvad synes du, at Microsoft mangler? Har du et bud på selskabets næste store produkt, så skriv dit forslag i nedenstående debatfelt.

Læs også:
Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere