Administrerende Microsoft-direktør Satya Nadella leder efter selskabets 'næste store ting'.

Microsofts topboss: Her er vores største mangelvare

It-giganten Microsoft mangler ifølge selskabets egen topdirektør at udvikle en ny topsællert i stil med Windows eller Office-pakken.

Microsofts kun tredje administrerende direktør i selskabets historie, nyudnævnte Satya Nadella, har på Code-konferencen i USA proklameret, at it-giganten har én stor mangel:

Et nyt killer-produkt.

Ifølge The Wall Street Journal leder Satya Nadella sammen med resten af Microsoft-folkene derfor efter et produkt, der kan matche selskabets tre store flagskibssællerter i form af Windows til pc'er, Windows Server og Officepakken.

"Tiden er inde til, at vi bygger 'den næste store ting'. Hvis vi hen ad vejen bliver nødt til at investere i at købe noget, er det fint, men vi bliver nødt til at bygge noget stort," forklarede Microsoft-bossen ifølge The Wall Street Journal.

Han gik ikke i detaljer med, hvad denne næste store ting kunne være, men demonstrerede i stedet et sæt mindre fornyelser i Microsofts produktportefølje som blandt andet ny søgeteknologi og en kommende realtids-oversættelse i Skype.

Mere end mobilsnak
Satya Nadelle indikerede dog, at Microsofts næste store ting skal være mere end blot noget til mobiltelefonen.

Og som de fleste andre it-selskaber for længst har indset, taler Microsoft nu også om en virkelighed efter den store pc-æra, der har varet i snart 30 år.

"Vi er i begyndelsen til post-pc-æraen, hvor der er mange forskellige enheder, som du bygger software-platforme og applikationer til, der går på tværs alle enheder," forklarede Statya Nadella.

Giv din mening til kende: Hvad synes du, at Microsoft mangler? Har du et bud på selskabets næste store produkt, så skriv dit forslag i nedenstående debatfelt.

Læs også:
Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Stor undersøgelse: Sådan vil datacentret være konfigureret i 2025
Hvordan vil køling, strømforsyning, 5G og stigende efterspørgsel på services påvirke fremtidens datacenter? Ny rapport tegner et billede af en spændende fremtid.