Artikel top billede

Microsoft og Salesforce i opsigtsvækkende alliance: Her er de nye løsninger

To af verdens mest anvendte cloud-leverandører har pludselig indgået en alliance, så helt ny software er på vej til brugerne.

Microsoft storhitter med Office 365, og Salesforce.com tromler løs på CRM-markedet.

Nu har de to selskaber, hvis cloud-løsninger allerede er dominerende på hvert deres it-marked, indgået et overraskende partnerskab.

Det meddeler Microsoft og Salesforce i en fælles pressemeddelelse, hvor budskabet er, at partnerskabet skal føre til en tættere integration af Salesforces CRM-apps og Microsofts Windows- og Office-løsninger.

"Vi er begejstrede over at indgå et partnerskab med salesforce.com og at hjælpe kunderne i en mobil verden, hvor cloud er udgangspunktet," udtaler Microsofts direktør Satya Nadella.

Konkret vil samarbejdet betyde, at Salesforce i langt højere grad vil komme til at hænge sammen med Microsofts Office 365 og Azure, ligesom der kommer nye løsninger til Windows.

Marc Benioff, der er CEO i salesforce.com, udtaler, at det handler om at bygge broer, så kunderne kan blive mere produktive.

Konkurrenter - og nu partnere

Samarbejdet kan give god mening for de mange virksomheder, der både anvender Microsofts og Salesforces løsninger, men er overraskende, fordi selskaberne blandt andet er direkte konkurrenter på CRM-markedet, hvor Microsoft forsøger at gøre Salesforce kunsten efter med nye cloud-løsninger i Dynamics-universet.

Her er de konkrete produktnyheder, som samarbejdet i første omgang vil føre til:

Salesforce1 kommer til Windows og Windows Phone 8.1. Et preview ventes til efteråret, mens den endelige løsning vil være klar i 2015.

Salesforce og Office 365 bliver kædet sammen, så det bliver langt lettere at tilgå det relevante indhold - eksempelvis vil man kunne tilgå og samarbejde om Office-dokumenter fra Saleforce.

Man vil også kunne anvende OneDrive for Business og SharePoint Online som intererede storage-løsninger til Salesforce.

Der kommer også en ny Salesforce-app til Outlook, og det skal blive nemmere at anvende Salesforce-data i Excel og i Power Bi til Office 365.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Stor cloud-test: Office 365 versus Google Apps i 2014

Microsofts nye Office-plan: Sådan skal løsninger fungere nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud
Cloud skal fylde en større del af forretningen hos Oracle Danmark. Ny landechef Marc Jardorf har som hovedprioritet at sikre, at flest mulige kunder kommer med over på den cloud-udrulning, der har præget den amerikanske it-gigant de senere år. " Vi har alle produkterne nu," siger han til Computerworld. Se hans plan her.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Hvad koster det egentlig…? Tag overblikket tilbage over dine omkostninger i skyen
Mange organisationer arbejder på tværs af flere cloudplatforme – men er udfordret af, at det kan være næsten umuligt at vide, hvad man betaler for og hvorfor.