Artikel top billede

Microsoft og Salesforce i opsigtsvækkende alliance: Her er de nye løsninger

To af verdens mest anvendte cloud-leverandører har pludselig indgået en alliance, så helt ny software er på vej til brugerne.

Microsoft storhitter med Office 365, og Salesforce.com tromler løs på CRM-markedet.

Nu har de to selskaber, hvis cloud-løsninger allerede er dominerende på hvert deres it-marked, indgået et overraskende partnerskab.

Det meddeler Microsoft og Salesforce i en fælles pressemeddelelse, hvor budskabet er, at partnerskabet skal føre til en tættere integration af Salesforces CRM-apps og Microsofts Windows- og Office-løsninger.

"Vi er begejstrede over at indgå et partnerskab med salesforce.com og at hjælpe kunderne i en mobil verden, hvor cloud er udgangspunktet," udtaler Microsofts direktør Satya Nadella.

Konkret vil samarbejdet betyde, at Salesforce i langt højere grad vil komme til at hænge sammen med Microsofts Office 365 og Azure, ligesom der kommer nye løsninger til Windows.

Marc Benioff, der er CEO i salesforce.com, udtaler, at det handler om at bygge broer, så kunderne kan blive mere produktive.

Konkurrenter - og nu partnere

Samarbejdet kan give god mening for de mange virksomheder, der både anvender Microsofts og Salesforces løsninger, men er overraskende, fordi selskaberne blandt andet er direkte konkurrenter på CRM-markedet, hvor Microsoft forsøger at gøre Salesforce kunsten efter med nye cloud-løsninger i Dynamics-universet.

Her er de konkrete produktnyheder, som samarbejdet i første omgang vil føre til:

Salesforce1 kommer til Windows og Windows Phone 8.1. Et preview ventes til efteråret, mens den endelige løsning vil være klar i 2015.

Salesforce og Office 365 bliver kædet sammen, så det bliver langt lettere at tilgå det relevante indhold - eksempelvis vil man kunne tilgå og samarbejde om Office-dokumenter fra Saleforce.

Man vil også kunne anvende OneDrive for Business og SharePoint Online som intererede storage-løsninger til Salesforce.

Der kommer også en ny Salesforce-app til Outlook, og det skal blive nemmere at anvende Salesforce-data i Excel og i Power Bi til Office 365.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Stor cloud-test: Office 365 versus Google Apps i 2014

Microsofts nye Office-plan: Sådan skal løsninger fungere nu
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Senior Renewable Application Developer

Capgemini Danmark A/S

Cyber Security Consultant (f/m/x)

Sentia Denmark A/S

Service Delivery Manager

Bone Consult A/S

IT-Supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere