Artikel top billede

Microsoft og Salesforce i opsigtsvækkende alliance: Her er de nye løsninger

To af verdens mest anvendte cloud-leverandører har pludselig indgået en alliance, så helt ny software er på vej til brugerne.

Microsoft storhitter med Office 365, og Salesforce.com tromler løs på CRM-markedet.

Nu har de to selskaber, hvis cloud-løsninger allerede er dominerende på hvert deres it-marked, indgået et overraskende partnerskab.

Det meddeler Microsoft og Salesforce i en fælles pressemeddelelse, hvor budskabet er, at partnerskabet skal føre til en tættere integration af Salesforces CRM-apps og Microsofts Windows- og Office-løsninger.

"Vi er begejstrede over at indgå et partnerskab med salesforce.com og at hjælpe kunderne i en mobil verden, hvor cloud er udgangspunktet," udtaler Microsofts direktør Satya Nadella.

Konkret vil samarbejdet betyde, at Salesforce i langt højere grad vil komme til at hænge sammen med Microsofts Office 365 og Azure, ligesom der kommer nye løsninger til Windows.

Marc Benioff, der er CEO i salesforce.com, udtaler, at det handler om at bygge broer, så kunderne kan blive mere produktive.

Konkurrenter - og nu partnere

Samarbejdet kan give god mening for de mange virksomheder, der både anvender Microsofts og Salesforces løsninger, men er overraskende, fordi selskaberne blandt andet er direkte konkurrenter på CRM-markedet, hvor Microsoft forsøger at gøre Salesforce kunsten efter med nye cloud-løsninger i Dynamics-universet.

Her er de konkrete produktnyheder, som samarbejdet i første omgang vil føre til:

Salesforce1 kommer til Windows og Windows Phone 8.1. Et preview ventes til efteråret, mens den endelige løsning vil være klar i 2015.

Salesforce og Office 365 bliver kædet sammen, så det bliver langt lettere at tilgå det relevante indhold - eksempelvis vil man kunne tilgå og samarbejde om Office-dokumenter fra Saleforce.

Man vil også kunne anvende OneDrive for Business og SharePoint Online som intererede storage-løsninger til Salesforce.

Der kommer også en ny Salesforce-app til Outlook, og det skal blive nemmere at anvende Salesforce-data i Excel og i Power Bi til Office 365.

Læs også:

Sådan vil Salesforce.com tromle videre: Har en plan

Stor cloud-test: Office 365 versus Google Apps i 2014

Microsofts nye Office-plan: Sådan skal løsninger fungere nu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere