Artikel top billede

Oracle på vej mod kæmpe-opkøb: Vil købe kendt firma for 28 milliarder

Oracle er på vej til at lukke opkøb af kæmpe-firma, der skal bane vejen for Oracle ind på nyt marked.

Oracle er på vej til at lukke selskabets største opkøb, siden Oracle i 2010 købte Sun Microsystems for 43 milliarder kroner.

Ifølge Wall Street Journal vil Oracle i løbet af mandag lukke opkøbet af Micros Systems, som kommer til at koste Oracle i omegnen af 28 milliarder kroner.

Avisen skriver, at handlen vil blive offentliggjort mandag amerikansk tid, medmindre aftalen falder fra hinanden i sidste øjeblik eller af en eller anden grund bliver forsinket i forhold til den oprindelige plan.

Oracle er kendt for at være flittig til at opkøbe andre it-firmaer, og der har i et stykke tid verseret rygter om, at selskabet var interesseret i at overtage Micros Systems.

Micros Systems udvikler og sælger internet-baserede kasse-apparater til dagligvare-butikker, restauranter, kasioner, hoteller og lignende samt software og teknisk support til at understøtte dem.

Ifølge Wall Street Journal er opkøbet udtryk for, at Oracle for alvor er interesseret i at komme ind på dagligvare- og restaurant-markederne, hvor Micros Systems er solidt positioneret.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere