Artikel top billede

Apple udsender vigtige sikkerhedsopdateringer til din Mac og iPhone

En hel række af Apples produkter fra iPhones til Apple TV får nu en gevaldig tur på lappe-værkstedet, efter at der er fundet sikkerhedshuller i produkterne.

It-selskabet Apple har haft travlt i lappe-værkstedet på det seneste, da selskabet for nyligt har udsendt en hel række sikkerhedsopdateringer til virksomhedens produkter.

Alt fra Safari-browseren over iPhones til Mac-maskinernes styresystemer får en tur i sikkerhedsmaskineriet.

Sikkerhedsselskabet CSIS Security skriver i en varslingsmail, at lapperne skal bruges til sårbarheder, der blandt andet potentielt kan bruges i klassiske drive-by-angreb.

"Det er særligt WebKit, som bliver rettet, og som bekendt er en del af browser-motoren," skriver CSIS Security i sin sikkerhedsmail.

Rettelser til Apple TV

Foruden rettelserne til WebKit er der også sikkerhedsopdateringer til en skærmlås-omgåelse i iOS 7.1.2, som bruges i iPhone 4 og nyere modeller samt i femte generation af iPod Touch og iPad 2 og nyere versioner.

Derudover har Apple udsendt sikkerhedsopdateringer til Apple TV og OS X.

Du kan finde alle sikkerhedsrettelserne inde på Apples sikkerhedssite.

Nu kan du få et drømmejob hos Apple - lær Siri at tale dansk


Nu kommer det: Apple klar til at sende millioner af iWatches på gaden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere