Artikel top billede

Apple udsender vigtige sikkerhedsopdateringer til din Mac og iPhone

En hel række af Apples produkter fra iPhones til Apple TV får nu en gevaldig tur på lappe-værkstedet, efter at der er fundet sikkerhedshuller i produkterne.

It-selskabet Apple har haft travlt i lappe-værkstedet på det seneste, da selskabet for nyligt har udsendt en hel række sikkerhedsopdateringer til virksomhedens produkter.

Alt fra Safari-browseren over iPhones til Mac-maskinernes styresystemer får en tur i sikkerhedsmaskineriet.

Sikkerhedsselskabet CSIS Security skriver i en varslingsmail, at lapperne skal bruges til sårbarheder, der blandt andet potentielt kan bruges i klassiske drive-by-angreb.

"Det er særligt WebKit, som bliver rettet, og som bekendt er en del af browser-motoren," skriver CSIS Security i sin sikkerhedsmail.

Rettelser til Apple TV

Foruden rettelserne til WebKit er der også sikkerhedsopdateringer til en skærmlås-omgåelse i iOS 7.1.2, som bruges i iPhone 4 og nyere modeller samt i femte generation af iPod Touch og iPad 2 og nyere versioner.

Derudover har Apple udsendt sikkerhedsopdateringer til Apple TV og OS X.

Du kan finde alle sikkerhedsrettelserne inde på Apples sikkerhedssite.

Nu kan du få et drømmejob hos Apple - lær Siri at tale dansk


Nu kommer det: Apple klar til at sende millioner af iWatches på gaden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere