Artikel top billede

Windows Phone står helt stille på vigtigt marked

Windows Phone kan notere en vis fremgang på verdensmarkedet, men på det vigtige hjemmemarked er det gået helt i stå.

Windows Phone har slet ikke fået fat i det amerikanske hjemmemarked, viser nye tal. I slutningen af maj 2014 var markedsandelen 3,4 procent, og det er nøjagtig det samme, som markedsandelen var i slutningen af februar.

Det kan Microsoft næppe være tilfreds med. Selskabet har investeret milliarder af dollar i sin mobile strategi og forventer helt sikkert vækst, skriver Techcrunch.com.

I forhold til udvikling af apps til platformen er det amerikanske marked meget vigtigt og kan ikke ignoreres, og ifølge Techcrunch står det ikke klart, hvad der skal få vækst i markedsandelen.

Microsoft har senest annonceret et OEM-kit til platformen, som måske kan få flere producenter til at understøtte platformen.

En opdatering til Windows Phone 8.1 med en del nye features er også på vej - blandt andet med en pendant til Apples Siri, og så er opkøbet af Nokia til mere end syv milliarder dollar endelig gennemført, så Microsoft kan gennemføre de strategier for selskabet, der ligger på tegnebrættet, skriver Techcrunch.

Læs også:

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Microsoft: Derfor kommer Windows Phone ind i de danske virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere