Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Windows Phone står helt stille på vigtigt marked

Windows Phone kan notere en vis fremgang på verdensmarkedet, men på det vigtige hjemmemarked er det gået helt i stå.

Windows Phone har slet ikke fået fat i det amerikanske hjemmemarked, viser nye tal. I slutningen af maj 2014 var markedsandelen 3,4 procent, og det er nøjagtig det samme, som markedsandelen var i slutningen af februar.

Det kan Microsoft næppe være tilfreds med. Selskabet har investeret milliarder af dollar i sin mobile strategi og forventer helt sikkert vækst, skriver Techcrunch.com.

I forhold til udvikling af apps til platformen er det amerikanske marked meget vigtigt og kan ikke ignoreres, og ifølge Techcrunch står det ikke klart, hvad der skal få vækst i markedsandelen.

Microsoft har senest annonceret et OEM-kit til platformen, som måske kan få flere producenter til at understøtte platformen.

En opdatering til Windows Phone 8.1 med en del nye features er også på vej - blandt andet med en pendant til Apples Siri, og så er opkøbet af Nokia til mere end syv milliarder dollar endelig gennemført, så Microsoft kan gennemføre de strategier for selskabet, der ligger på tegnebrættet, skriver Techcrunch.

Læs også:

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Microsoft: Derfor kommer Windows Phone ind i de danske virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital