Artikel top billede

Windows Phone står helt stille på vigtigt marked

Windows Phone kan notere en vis fremgang på verdensmarkedet, men på det vigtige hjemmemarked er det gået helt i stå.

Windows Phone har slet ikke fået fat i det amerikanske hjemmemarked, viser nye tal. I slutningen af maj 2014 var markedsandelen 3,4 procent, og det er nøjagtig det samme, som markedsandelen var i slutningen af februar.

Det kan Microsoft næppe være tilfreds med. Selskabet har investeret milliarder af dollar i sin mobile strategi og forventer helt sikkert vækst, skriver Techcrunch.com.

I forhold til udvikling af apps til platformen er det amerikanske marked meget vigtigt og kan ikke ignoreres, og ifølge Techcrunch står det ikke klart, hvad der skal få vækst i markedsandelen.

Microsoft har senest annonceret et OEM-kit til platformen, som måske kan få flere producenter til at understøtte platformen.

En opdatering til Windows Phone 8.1 med en del nye features er også på vej - blandt andet med en pendant til Apples Siri, og så er opkøbet af Nokia til mere end syv milliarder dollar endelig gennemført, så Microsoft kan gennemføre de strategier for selskabet, der ligger på tegnebrættet, skriver Techcrunch.

Læs også:

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Microsoft: Derfor kommer Windows Phone ind i de danske virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere