Artikel top billede

Apple opdaterer Macbooks med hurtigere processor til samme pris

Apples Macbook Pro Retina-serie har fået et nøk opad med både processorkraft og mere hukommelse.

Californiske Apple har netop opdateret deres online-butik med en række Macbook Pro Retina-modeller med forøget processorkraft til billigere penge.

Det beretter The Verge med henvisning til Apples onlinebutik.

Tre nye modeller er kommet frem på sitet, en 13-tommer model og to 15-tommer modeller, som har Intels nyeste Haswell i5 og i7 processorer.

Entry-modellen af Apples 13-tommer serie har fået en ny 2,6 GHz Intel Core i5 chip og 8 gigabyte ram i stedet for tidligere 2,4 Ghz (i5) og 4 gigabyte ram.

Entry-modellen for Apples 15 tommer-serie får også en opdatering, hvor dens Intel Core i7 quad-core kommer op på 2,2 Ghz i stedet for 2,0 Ghz og får desuden 16 gigabyte ram i stedet for 8.

Priserne for de opdaterede maskiner bliver på det samme som før opdateringen, bortset fra Macbook Pro 15 tommer med dedikeret grafikkort, som er faldet med cirka 1.000 kroner til 18.999 kroner.

Prisfaldet kommer netop efter, at Apples opdatering til OS X er frigivet i beta.

Samtidig viste sidste uges kvartalregnskab, at Mac-computerne er et af Apples helt store guldminer. Over 4,4 millioner enheder solgte Apple på verdensplan, hvilket er 18 procent mere end sidste år i samme periode. 

Læs også: 

Apple og IBM går sammen i kæmpe-aftale - IBM satser fuldt ud på iOS

Apple skruer voldsomt op for forventningerne til iPhone 6

Apple scorer kassen, men salget skuffer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere