Artikel top billede

Apple opdaterer Macbooks med hurtigere processor til samme pris

Apples Macbook Pro Retina-serie har fået et nøk opad med både processorkraft og mere hukommelse.

Californiske Apple har netop opdateret deres online-butik med en række Macbook Pro Retina-modeller med forøget processorkraft til billigere penge.

Det beretter The Verge med henvisning til Apples onlinebutik.

Tre nye modeller er kommet frem på sitet, en 13-tommer model og to 15-tommer modeller, som har Intels nyeste Haswell i5 og i7 processorer.

Entry-modellen af Apples 13-tommer serie har fået en ny 2,6 GHz Intel Core i5 chip og 8 gigabyte ram i stedet for tidligere 2,4 Ghz (i5) og 4 gigabyte ram.

Entry-modellen for Apples 15 tommer-serie får også en opdatering, hvor dens Intel Core i7 quad-core kommer op på 2,2 Ghz i stedet for 2,0 Ghz og får desuden 16 gigabyte ram i stedet for 8.

Priserne for de opdaterede maskiner bliver på det samme som før opdateringen, bortset fra Macbook Pro 15 tommer med dedikeret grafikkort, som er faldet med cirka 1.000 kroner til 18.999 kroner.

Prisfaldet kommer netop efter, at Apples opdatering til OS X er frigivet i beta.

Samtidig viste sidste uges kvartalregnskab, at Mac-computerne er et af Apples helt store guldminer. Over 4,4 millioner enheder solgte Apple på verdensplan, hvilket er 18 procent mere end sidste år i samme periode. 

Læs også: 

Apple og IBM går sammen i kæmpe-aftale - IBM satser fuldt ud på iOS

Apple skruer voldsomt op for forventningerne til iPhone 6

Apple scorer kassen, men salget skuffer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere