Artikel top billede

Foto: jhaymesisvip, CC BY 2.0 (Foto: Foto: jhaymesisvip, CC BY 2.0)

TDC ramt af kæmpe sms-lussing i hele Skandinavien

TDC's millioner af kunder i Skandinavien har til formiddag været ramt af af et stort sms-nedbrud.

Telekæmpen TDC har til formiddag været ramt af et kæmpe nedbrud, der er gået ud over millionvis af mobilkunder i Danmark, Sverige og Norge.

Nedbruddet er på TDC's driftsinformation angivet til at være 'kritisk' og en akut opstået fejl, der har ramt alle landets 2,4 millioner mobilkunders sms-maskiner samt TDC-kunderne i vores skandinaviske broderlande.

"Vi ved ikke, om det rent faktisk er hele landet, der har været ramt af nedbruddet. Lige nu ved vi bare, at nedbruddet har været stort," forklarer TDC-pressemedarbejder Rasmus Avnskjold til Computerworld.

Han fortæller, at sms-tjenesterne kørte igen ved 11.30-tiden, hvilket altså betyder, at nedbruddet har varet en god times tid.

Ikke første gang

Endnu er det for tidligt at melde noget om årsagen til fejlen. 

Sådan så TDC's driftsinformation ud tirsdag formiddag. 

Formiddagens sms-nedbrud er langt fra det første store sms-kludder, der har ramt TDC i år.

I januar var den også gal med hele Nordens sms'er, mens der for nylig opstod en langvarig og mystisk fejl med TDC-kundernes sms'er til 3's omkring en millioner kunder.

Op til sommeren blev den danske telegigant ramt af en software-fejl, der efterfølgende sendte roamingtrafikken ned i et sort hul i en hel weekend.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere