Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Stor oprydning i Nets' ledelse

Den nye topchef rokerer rundt på en række topposter i betalingsvirksomheden Nets.

Efter blot et par uger som topchef i Nets er Bo Nilsson i gang med store ændringer i ledelsen. Det skriver Business.dk.

Tirsdag blev medarbejderne således orienteret om, at Barbara Taudorf Andersen, tidligere chef for infrastrukturområdet, forlader Nets. Det samme gør norske Øyvind Apelland, som har stået i spidsen for it-udvikling. Han afløses af Pia Jørgensen.

Også Peter Green fra HR-afdelingen er fratrådt i Nets. Han har fået job i GN, som han kom fra. Den finske Heikki Kapanen, der var leder af Louttokounti, som Nets købte i 2012, forlader det øverste ledelseslag og er nu blevet forflyttet tilbage som landechef i Finland. Det er dog en mindre stilling end den, han kommer fra, skriver Business.dk.

En gruppe af de største banker i Danmark og Norge solgte tidligere i år Nets til et konglomerat af kapitalfonde og ATP for 17 mia. kroner. Kort tid derefter eksploderede den største medieskandale i Danmark i nyere tid, da det viste sig, at ugebladet Se & Hør havde haft en kilde hos Nets' outsourcingpartner IBM, som lækkede fortrolige kortoplysninger om kendtes brug af kreditkort.

Det har givet meget uro internt i Nets, og Mette Kamsvåg stoppede som topchef 8. august. Hun blev erstattet af Nets' CFO, Bo Nilsson, som er arkitekten bag den seneste ledelsesrokade. Han begrunder over for avisen ændringerne med den nye strategi, der er lagt for virksomheden efter ejerskiftet.

"Vi har netop foretaget en organisationsændring, der afspejler vores strategi. Med udgangspunkt i kunderne har vi etableret tre nye forretningsenheder med fokus på sektorprodukter, finansielle services og løsninger til forretninger. På den måde vil vi yde en endnu bedre service til vores kunder og øge deres tilfredshed med de produkter og serviceydelser, vi leverer," siger Bo Nilsson til Business.dk.

Læs også:

Nets har fået ny direktør - her er hans tre største udfordringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.