Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Nu begynder Danmarks største hacker-sag

Tirsdag indleder Retten på Frederiksberg retssagen mod Pirate Bay-stifteren Gottfrid Svartholm Warg, der sammen med en dansker er tiltalt for at have hacket CSC's vigtige mainframe. Computerworld sidder med i retssalen.

Tirsdag formiddag indleder Retten på Frederiksberg sagen mod svenske Gottfrid Svartholm Warg og danske JT, der er tiltalt for at have hacket CSC's mainframe og dermed sikret sig adgang til en lang række vigtige, offentlige registre over flere måneder.

De tæller blandt andet kørekort-registret, CPR-registret og kriminal-registret.

De to tiltalte har siddet varetægtsfængslet siden sidste år.

Gottfrid Svartholm Warg blev i november udleveret til de danske myndigheder.

Det kan du læse mere om her: Berygtet top-hacker udleveres til Danmark

Det skete, efter at han var blevet frikendt i Sverige for indbrud mod danske bankkonti.

Det kan du læse mere om her: Hacker frikendt for indbrud mod danske bank-konti

De to tiltalte har begge bedyret deres uskyld. Gottfrid Svartholm Warg har tidligere erklæret, at hans computer var blevet anvendt af andre til at udføre angrebet.

Computerworld følger sagen fra nærmeste hold i retssalen på Frederiksberg og rapporterer løbende, som retssagen skrider frem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere