Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen

Efter software-opdatering: 2.400 opkald om dagen til Rejsekortet

Rejsekortets store software-opdatering natten til søndag har sat gang i telefonlinjerne hos trafikselskabernes kundeservice.

Ovenpå en software-opdatering på slingrekurs hos Rejsekortet, har kortets kundeservice i de sidste tre dage oplevet en stigning på omkring 50 procent i indkomne kundeopkald.

Kundeservicen, som drives af transportselskaberne, har i de seneste uger fået gennemsnitligt 1.600 daglige opkald.

Ovenpå software-opdateringen er antallet i denne uge øget til 2.400 opkald om dagen.

"Denne forøgelse er forventelig med en større opdatering af rejsekort systemet," forklarer Mogens Buch Larsen fra organisationen Bus og Tog.

Kuk i timeplanen

Baggrunden for presset på telefonlinjerne til Rejsekortet kommer af en software-opgradering i weekenden, der ikke forløb helt efter køreplanen.

Efter opgraderingen af it-systemerne har flere kunder oplevet, at de har fået tidsstemplet deres rejser forkert. Det betyder, at de enten har rejst for dyrt eller for billigt, når de skiftede mellem busser og tog i det ganske land.

Direktør for Rejsekortet, Bjørn Wahlsten, har ovenpå opgraderingen forklaret til Computerworld, at kunder kan have oplevet problemet med forkerte tidsstemplinger frem til i går onsdag.

Løbende fejlrettelser

Han kunne ikke sætte tal på, hvor mange kunder fejlen har berørt, men udtalte, at der formentlig er ryddet op i data-roderiet fredag.

I skrivende stund torsdag eftermiddag arbejder Rejsekortets it-folk stadig sammen med leverandøren Thales på at finde bugs og andet biks.

"Der arbejdes løbende med fejlrettelser på de områder, der giver knuder. Situationen forventes at være normal fra næste uge, hvorved jeg forventer at antallet af telefonhenvendelser til Rejsekort kundecenter vil falde til det normale niveau," fortæller Mogens Buch Larsen fra Bus og Tog.

Læs også:

Brugere ramt af kuk hos Rejsekortet efter stor it-opdatering
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere