Artikel top billede

Microsoft stopper standard-support til Windows Phone 7.8

Var du en firstmover på Windows Phone, så er det ved at være slut med opdateringer til din enhed. Fra i dag er det slut med nye features til din WP 7.8.

Fra i dag er det slut med opdateringer til din Nokia Lumia 800 og alle de andre Microsoft-drevne telefoner, som kører Windows Phone 7.8 styresystemet.

"Det er en del af vores standard supportcyklus på alle vores produkter. At generel support ophører, betyder, at der ikke vil blive tilføjet nye features og performanceforbedringer til Windows Phone 7.8," siger Microsoft Danmarks kommunikationsdirektør, Anders Adelhorst.

Ikke fatalt som XPs død

Det er ikke mange måneder siden, at Microsoft stoppede supporten til et af deres andre styresystemer, Windows XP til pc. Men hvor supportstoppet for XP betød den definitive afslutning på styresystemet og en sikkerhedsrisiko for de brugere, som fortsatte med at bruge det, så kan Windows Phone 7.8-brugere tage den med ro.

Selvom standard-supporten stopper, så bliver brugerne ikke glemt foreløbig:

"Windows Phone 7.8 skifter til udvidet support, der varer i fem år og inkluderer gratis sikkerhedsopdateringer," siger Anders Adelhorst.

"Så man kan roligt fortsætte med at bruge telefonen."

Ikke en stor udbredelse af WP 7.8

Det er ikke mange, som bliver ramt af supportstoppet til Windows Phone 7.8 -platformen.

Tal fra Danske Medier Research viser, at i uge 40 i år udgjorde Windows Phone 7 kun 0,17 procent af den samlede browsing fra mobilplatforme.

Til sammenligning sidder iOS på 34 procent.

Læs også:

Historien om Windows Phone og den barske kamp mod Android og iOS

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Hands on: Billige Windows Phone-mobiler fra Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere