Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Microsoft stopper standard-support til Windows Phone 7.8

Var du en firstmover på Windows Phone, så er det ved at være slut med opdateringer til din enhed. Fra i dag er det slut med nye features til din WP 7.8.

Fra i dag er det slut med opdateringer til din Nokia Lumia 800 og alle de andre Microsoft-drevne telefoner, som kører Windows Phone 7.8 styresystemet.

"Det er en del af vores standard supportcyklus på alle vores produkter. At generel support ophører, betyder, at der ikke vil blive tilføjet nye features og performanceforbedringer til Windows Phone 7.8," siger Microsoft Danmarks kommunikationsdirektør, Anders Adelhorst.

Ikke fatalt som XPs død

Det er ikke mange måneder siden, at Microsoft stoppede supporten til et af deres andre styresystemer, Windows XP til pc. Men hvor supportstoppet for XP betød den definitive afslutning på styresystemet og en sikkerhedsrisiko for de brugere, som fortsatte med at bruge det, så kan Windows Phone 7.8-brugere tage den med ro.

Selvom standard-supporten stopper, så bliver brugerne ikke glemt foreløbig:

"Windows Phone 7.8 skifter til udvidet support, der varer i fem år og inkluderer gratis sikkerhedsopdateringer," siger Anders Adelhorst.

"Så man kan roligt fortsætte med at bruge telefonen."

Ikke en stor udbredelse af WP 7.8

Det er ikke mange, som bliver ramt af supportstoppet til Windows Phone 7.8 -platformen.

Tal fra Danske Medier Research viser, at i uge 40 i år udgjorde Windows Phone 7 kun 0,17 procent af den samlede browsing fra mobilplatforme.

Til sammenligning sidder iOS på 34 procent.

Læs også:

Historien om Windows Phone og den barske kamp mod Android og iOS

Så vild bliver Windows Phone 8.1

Hands on: Billige Windows Phone-mobiler fra Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.