Mikkel Wenzel Andreasen

Fhv. journalist

E-Mail

red@cw.dk

Telefon

77300280

Linkedin

Se Mikkel Wenzel's LinkedIn profil

Jeg er it-journalist hos Computerworld med interesse for nyheder i erhvervsdelen af it-branchen såvel som på den produknære forbrugerdel.

Jeg kommer med en baggrund fra forbrugerorganisationen Forbrugerrådet Tænk, hvor jeg arbejdede med fokus på forbrugerrettigheder; den del tager jeg med mig i mit arbejde og interesse for it, gadgets og computere i al almindelighed.

Min store glæde er computerspil, hvor jeg tidligere har spillet CS 1.6 i SLAP-ligaen, og skrevet opgave om narrativismen i Bioshock.
89 artikler på Computerworld

Mikkel Wenzel Andreasen

Danske top-forskeres vilde chip: Skal give langt hurtigere dataoverførsler

Vi har besøgt professor Leif Katsuo Oxenløwe fra DTU, der blandt andet står bag verdens hurtigste dataoverførsel. Her fortæller han om den nyeste forskning i dataoverførsler.

3. februar 2015 kl. 11.04 | læs »
4

Dagens tip: Officiel Facebook Lite med indbygget Messenger lanceret

Facebook har lanceret en ny udgave af selskabets Android app med indbygget messenger. I modsætning til den memory tunge standard-app fylde den 252 Kb. Men der er selvfølgelig et catch.

30. januar 2015 kl. 09.01 | læs »
10

BlackBerry: Udviklere skal tvinges til også at udvikle apps til os - og ikke kun iOS og Android

Det er konkurrenceforvridende, når apps kun kan fås på de to største platforme, iOS og Android. Derfor har BlackBerrys direktør John Chen i et åbent brev til det amerikanske senat forlangt, at apps skal udvikles til alle platforme, inklusiv BlackBerry.

30. januar 2015 kl. 08.29 | læs »
3

Anmeldernes dom: Derfor er Microsofts Hololens ultra-cool

Microsofts Hololens cool og innovativ - men rejser samtidig også en stribe spørgsmål. Det er verdenspressens reaktion efter en hands-on præsentation af Microsofts Hololens.

28. januar 2015 kl. 06.32 | læs »

Gallup-undersøgelse afslører danskernes lemfældige smartphone-sikkerhed

Langt størstedelen af den danske befolkning har en smartphone, men en undersøgelse fra Gallup viser, at det i den grad halter med at beskytte de personlige data på telefonen.

27. januar 2015 kl. 10.31 | læs »

Google forkæler iPhone-brugerne med opdaterede tjenester

Gmail, maps og Youtube er nogle af de tjenester, som Google netop har opdateret til iPhone-brugerne.

26. januar 2015 kl. 11.04 | læs »
14

3 tager til genmæle efter beskyldninger om skatte-unddragelse: Vi overholder dansk lovgivning

Telegiganten 3 har i det seneste døgn været i stærk modvind efter anklager om skatteundragelse. Nu svarer selskabet på anklagerne, og frikender sig selv fra påstande om Luxembourg-finter.

21. januar 2015 kl. 10.52 | læs »

Nyt superkabel leverer 8K-indhold - og mere

Kabelstandardskonsortiet MHL har præsenteret sit nyeste kabel, Super MHL. Det er fjerde generation af MHL-kablet. Denne gang er alle tænkelige funktioner blevet klemt ind.

20. januar 2015 kl. 08.26 | læs »
4

Banker KMD af banen på monopolsystem: EG får kommunal kæmpe-ordre

Vinderen af det første store udbud på KMD's såkaldte monopolsystemer er fundet. Vinderen render med ordren foran fire prækvalificerede leverandører, der alle har forsøgt at vinde ordren på 300 millioner kroner. Se her, hvem der skal håndtere alle kommuners dagpenge, ydelser og borgersager i de kommende år.

15. januar 2015 kl. 09.02 | læs »
2

Netflix-film til søs kan koste dig over 330.000 kroner

EU har over de seneste år fået styr på roamingpriserne på det europæiske mobilmarked, men stiger du til søs, så hærger teleselskaberne frit med piratpriser på tale og data.

15. januar 2015 kl. 06.30 | læs »