Artikel top billede

Novo er klar til at sende NNIT på børsen

Planen for en børsnotering af Novo-koncernens it-firma ligger klar. Første skridt bliver taget i næste uge.

Onsdag i næste uge skyder Novo-koncernen officielt gang i en proces, som i løbet af næste måned skal ende med en børsnotering af koncernens it-firma NNIT.

Det skriver Berlingske med henvisning til kilder med indgående kendskab til planerne.

Går alt efter planen, bliver det endelige børsprospekt fremlagt den 3. november, mens første dag, hvor NNIT-aktierne kan handles ifølge avisen bliver den 14. november.

Den samlede pris forventes at ligge et sted mellem tre og fire milliarder kroner.

Samtidig med offentliggørelsen af planerne vil NNIT fremlægge sine regnskabstal for årets første tre kvartaler.

Ifølge Berlingske har planerne for en børsnotering ligget klar i flere måneder, efter at Novo-koncernen tilbage i januar i år første gang meddelte, at man undersøgte mulighederne for at gå på børsen.

Den endelige beslutning om en børsintroduktion af NNIT er dog endnu ikke definitiv, og ejerne kan stadig vælge at udskyde planerne, hedder det.

NNIT blev i 1998 udskilt som et selvstændigt aktieselskab med Novo Nordisk som eneejer. Firmaet har i dag godt 2.000 medarbejdere og leverer både it-løsninger, drift og rådgivning til kunder i både Danmark og i udlandet.

NNIT omsatte i 2013 for godt 2,1 milliarder kroner og havde et overskud før skat på 214 millioner kroner.

Læs også:

På vej mod børsnotering: NNIT er en lækkerbidsken uden lige

Guldmaskinen NNIT buldrer afsted - og der er mere i vente
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere