Artikel top billede

It-bøvl bremser udbetalingen af oktober-lønnen for massevis af danskere

Det er langt fra alle, der har fået udbetalt månedens gage. Der er nemlig knas med it-systemerne. Nets aner ikke hvor mange, der er berørt.

For størstedelen af danskere er månedens højdepunkt nok lønningsdag.

Desværre må rigtig mange se langt efter lønchecken i dag.

Det er blandt andet kunderne i Nordea, der ikke har fået overført penge i nattens løb.

Læs Nets kommentar klokken 10:45: Nets efter manglende lønudbetalinger: En kompleks sag.

"Vores teknikere arbejder på at få det løst, men vi kan endnu ikke sige, hvornår lønnen bliver tilgængelig," siger Stephan Ghisler-Solvang, der er pressechef i Nordea, til DR Nyheder.

Ifølge flere Facebook-opdateringer har Danske Banks kunder angiveligt også problemer med at få pengene overført til de korrekte konti.

Nets kender ikke antallet

Det er som bekendt Nets, der skal holde styr på it-infrastrukturen, men her er man endnu ikke helt sikker på hvor mange danskere, der er blevet berørt af uheldet.

Problemet består ifølge en pressemedarbejder i Nets af en forsinkelse i de it-systemer, der skal sørge for, at transaktionerne bliver gennemført.

Knuderne på tråden skulle dog være løst.

"Problemet er løst, men det har givet forsinkelser i forhold til lønudbetalingen flere steder. Vi forventer, at tingene kører igen, så lønnen skulle være på vej," det fortæller Michael Juul Ruggard, der er pressemand i Nets, til DR Nyhederne.

Ifølge Nets er pengene altså på vej til din konto i løbet af dagen.

Læs også:
Tidligere KMD-boss skal sælge lønsystemer

Nets skal betale dummebøde for langvarigt nedbrud

Nets tavs efter mega-nedbrud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere