Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Apple endelig klar med opdatering til problemramt OS X Yosemite: Men Wifi-problem er ikke løst

Mac-brugere i tusindvis har ventet på en opdatering til styresystemet Yosemite, der skulle rette systemets Wifi-problemer. Nu er rettelsen udsendt. Men Wifi-problemet er stadig ikke løst, klager brugerne.

Apple har frigivet den første opdatering til selskabets nyeste styresystem, OS X Yosemite, som siden lanceringen i midten af oktober har været fulgt af brok og klager over, at det kan blokere for Mac-computernes wifi-forbindelser.

Det kan du læse mere om her: Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Ifølge Apple indeholder den første opdatering - 311 mb med navnet OS X 10.10.1 - en løsning på Wifi-problemerne, ligesom opdateringen indeholder forbedret stabilitet i Mac-computernes forbindelse til Microsoft Exchange e-mail-servere.

Ifølge Apple "forbedrer Yosemite 10.10.1 Wifi-forbindelsens stabilitet ."

Fra flere steder lyder det dog, at Mac-computernes Wifi-forbindelse ikke er blevet mere stabil eller bedre af opdateringen.

"10.10.1 har ikke løst mine Wifi-problemer. Den mister stadig signalet med nogle minutters mellemrum," lyder det eksempelvis fra Mac-brugeren Mike Ormerod i tråd i Apples eget diskussionsforum.

Her skriver også brugeren 'LadyPac':

"Det ser heller ikke ud til at have løst mine Wifi-problemer. Det virkede fint i en time efter opdateringen. Så virkede det ikke længere," mens Mac-brugeren 'ap6uiem' skriver, at det "heller ikke fixede mit Wi fi. Ser ud til at eneste løsning på dette problem er windows 8.1"

Den konkret årsag til Wifi-problemerne er fortsat ukendt for offentligheden.

Vi ved dog, at problemerne har ramt mange forskellige Mac-typer af varierende alder, som alle er blevet opdateret til Yosemite.

Flere brugere oplyser, at deres Yosemite-computere efter opdateringen faktisk godt kan fastholde Wifi-forbindelsen, men at hastigheden til gengæld er markant lavere end før.

"10.10.01 løser IKKE problemerne. Jeg har været nødt til at anvende de samme ekstreme metoder som i de seneste to måneder for at kunne forbinde til internettet," siger brugeren 'MortenJamesCarlsen.'

"Det er ikke et god tegn, og det tyder på, at ingen har været i stand til at genskabe et scenarie, hvor dette sker. Så vi er tilbage ved start...," skriver han.

Du kan læse mere om OS X Yosemite 10.10.1 her.

Læs også:

Sikkerhedsselskab: Alvorlig sårbarhed i OS X Yosemite

Total stilhed fra Apple trods klage-storm over Wifi-problemer i Yosemite

Apple måske omsider på vej med løsning på Yosemites Wifi-problemer efter protest-storm

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.