Artikel top billede

Apple endelig klar med opdatering til problemramt OS X Yosemite: Men Wifi-problem er ikke løst

Mac-brugere i tusindvis har ventet på en opdatering til styresystemet Yosemite, der skulle rette systemets Wifi-problemer. Nu er rettelsen udsendt. Men Wifi-problemet er stadig ikke løst, klager brugerne.

Apple har frigivet den første opdatering til selskabets nyeste styresystem, OS X Yosemite, som siden lanceringen i midten af oktober har været fulgt af brok og klager over, at det kan blokere for Mac-computernes wifi-forbindelser.

Det kan du læse mere om her: Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe

Ifølge Apple indeholder den første opdatering - 311 mb med navnet OS X 10.10.1 - en løsning på Wifi-problemerne, ligesom opdateringen indeholder forbedret stabilitet i Mac-computernes forbindelse til Microsoft Exchange e-mail-servere.

Ifølge Apple "forbedrer Yosemite 10.10.1 Wifi-forbindelsens stabilitet ."

Fra flere steder lyder det dog, at Mac-computernes Wifi-forbindelse ikke er blevet mere stabil eller bedre af opdateringen.

"10.10.1 har ikke løst mine Wifi-problemer. Den mister stadig signalet med nogle minutters mellemrum," lyder det eksempelvis fra Mac-brugeren Mike Ormerod i tråd i Apples eget diskussionsforum.

Her skriver også brugeren 'LadyPac':

"Det ser heller ikke ud til at have løst mine Wifi-problemer. Det virkede fint i en time efter opdateringen. Så virkede det ikke længere," mens Mac-brugeren 'ap6uiem' skriver, at det "heller ikke fixede mit Wi fi. Ser ud til at eneste løsning på dette problem er windows 8.1"

Den konkret årsag til Wifi-problemerne er fortsat ukendt for offentligheden.

Vi ved dog, at problemerne har ramt mange forskellige Mac-typer af varierende alder, som alle er blevet opdateret til Yosemite.

Flere brugere oplyser, at deres Yosemite-computere efter opdateringen faktisk godt kan fastholde Wifi-forbindelsen, men at hastigheden til gengæld er markant lavere end før.

"10.10.01 løser IKKE problemerne. Jeg har været nødt til at anvende de samme ekstreme metoder som i de seneste to måneder for at kunne forbinde til internettet," siger brugeren 'MortenJamesCarlsen.'

"Det er ikke et god tegn, og det tyder på, at ingen har været i stand til at genskabe et scenarie, hvor dette sker. Så vi er tilbage ved start...," skriver han.

Du kan læse mere om OS X Yosemite 10.10.1 her.

Læs også:

Sikkerhedsselskab: Alvorlig sårbarhed i OS X Yosemite

Total stilhed fra Apple trods klage-storm over Wifi-problemer i Yosemite

Apple måske omsider på vej med løsning på Yosemites Wifi-problemer efter protest-storm

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere