Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Foto: IDG

Samsung på vej med særlig smartphone - er fleksibel og kan foldes

Samsung kommer inden nytår med en fleksibel smartphone, der kan foldes.

Det går ikke godt for verdens største smartphone-fabrikant.

På trods af stadig at være den førende producent af smartphones, så faldt Samsungs salg af mobiltelefoner med skyhøje 74 procent i tredje kvartal.

Det var specielt Apple og de kinesiske firmaer Xiaomi og Lenovo, som åd sig ind på den koreanske gigant.

Derfor har Samsung meldt ud, at de vil lave 30 procent færre telefoner i løbet af næste år, hvilket skal give en større besparelse - og det er færre telefoner, som forbrugerne skal tage stilling til.

Men derfor skal vi stadig ikke snydes for Samsungs til tider vilde forsøg på at innovere markedet.

Ifølge Samsungs chef for business strategy-teamet, Lee Chang-hoon, så er selskabet på vej med en smartphone med fleksibel skærm, der kan foldes.

Det fortalte han til Samsungs Investor Forum 2014 i New York ifølge ZDNet.

Samsung får travlt

Telefonen kan foldes sammen over midten som en klassisk klaptelefon, men telefonen er stadig ikke helt færdigudviklet, fortalte Lee Chang-hoon.

Derfor har Samsung noget travlt, hvis selskabet nå dets egen målsætning om at lancere telefonen før årsskiftet.

"Vi går efter at klare en produktion af 30.000 til 40.000 fleksible skærme i slutningen af 2015. Kun Samsung vil kunne producere så store mængder af fleksible skærme, og vi agter at bringe et produkt med fleksibel skærm inden udgangen af i år, "siger Lee Chang-hoon foran investorerne ifølge ZDNet.

Samsung har tidligere fremvist fleksible skærme, men udover den kurvede Note Edge og nogle af deres smartwatches, så har Samsung ikke udnyttet teknologien.

Læs også: Samsung skærer drastisk ned: Du kan forvente langt færre Samsung-modeller i fremtiden
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.