Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC hæver priserne på 165 produkter fra nytår - hundredetusindvis af kunder bliver ramt

756.000 fastnetkunder skal betale mere for opkald. TDC hæver også priserne på tv-pakker, mobil-pakker og bredbånds-pakker.

TDC hæver fra nytår priserne på 165 produkter og pakkeløsninger.

De største prisstigninger vil blive på helt op til 34 procent eller op til 528 kroner om året, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Prisstigninger rammer blandt andre TDC's 756.000 fastnet-kunder, hvis pris stiger med 10 procent for opkald, efter TDC for et halvt år siden hævede abonnements-prisen med 22 procent.

Også prisen for TDC's tv-pakker og mobil-pakker stiger.

Sydbank-analytiker Morgen Imsgard har tidligere vurderet, at TDC tjener kassen på sin fastnetforretning, som selskabet derfor vil kæmpe for at holde i live så lang tid som muligt og få så mange penge ud af som muligt.

Han har vurderet, at den sidste private fastnetkunde vil forlade TDC i 2020.

Det kan du læse mere om her: Millionerne fosser ud af TDC sammen med fastnetkunderne.

Det danske telemarked har længe været stærkt konkurrence-præget, og en række af teleselskaberne har løbende beklaget, at de har været nødt til at blive ved med at sænke priserne for at kunne matche konkurrenternes tilbud.

Det kan du læse mere om her: TDC, Telia, Telenor og 3: Nu er de fire - men snart kun tre

Alligevel er der ingen vej uden om at sætte priserne op, fortæller direktør for TDC Privat, Frederik Sjørslev, til avisen.

Han fortæller, at TDC også hævede priserne 1. januar 2013 og 1. januar 2014, og at TDC 'nok også' kommer til at hæve dem igen 1. januar 2016.

"Det er jo det, der gør, at vi kan fastholde årlige investeringer på 3,7 milliarder kroner i dansk infrastruktur," siger han til avisen.

Analytikere vurderer overfor avisen, at TDC er nødt til at skrue op for priserne, fordi selskabet taber kunder på alle områder undtagen bredsbåndsområdet.

TDC fik i 2013 et overskud på 3,1 milliarder kroner. Det kan du læse mere om her: TDC hårdt presset - men skovler penge ind.

Læs også:

TDC hårdt presset: Sådan rammer pris-krigen telegiganten

Her er krisen i den danske telebranche: Derfor vil den ramme dig

TDC's masterplan: Derfor er medarbejderne i farezonen

Den danske telebranche bløder: Markant dyk i omsætning og beskæftigelse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere