Artikel top billede

Ny rekord for Microsoft: Så mange bruger Windows 10 preview hver eneste dag

Microsoft sendte tidligere på året selskabet sTechnical Preview for Windows 10 ud til entusiaster og beta-testere, og det har givet pote: Aldrig før har så mange benyttet et technical preview så meget som dagligdags-OS.

Over 1,5 millioner brugere har skrevet sig op til Windows 10 Technical Preview og downloadet den første version af Microsofts kommende styresystem.

Og ud af den store brugerskare benytter en stor del den hver eneste dag. 

Cirka 450.000 Windows 10 Preview-versioner er aktive mindst to timer hver eneste dag, hvilket i sammenligning med Windows 7's beta er dobbelt så meget.

"Det er fantastisk for os at se den slags. Den tunge og konstante brug af preview'et giver os de bedste forudsætninger for at fixe alle de små og store fejl, som man kun finder, når systemet bruges i længere tid," skriver Gabriel Aul, en af Windows 10's managers i en blog hos Microsoft.

På vej med nyt Preview
De mange daglige brugere kan også se frem til et Microsoft, som lytter til deres feedback.

Microsoft siger, at selskabet allerede har rettet over 1.300 bugs siden Microsoft for tre måneder siden frigav Windows 10 Technical Preview.

De sidste par uger har du desuden kunne se mange videoer - både her på Computerworld.dk og på andre techsites - som viser de kommende mere konsumer-orienterede funktioner såsom den indbyggede stemmestyrede Cortana-assistent i stil med Siri eller Google Now.

Den 21 januar kommer Microsoft med en ny event, hvor de netop vil vise alle deres nye tiltag frem som allerede er blevet lækket - og formodentligt mange flere, hvilket også er grunden til, at der ikke er kommet en større opdatering til det nuværende technical Preview: De venter med alle godterne til januar.

Du kan selv teste Previewet her.

Læs også: Din næste Windows hedder Windows 10: Her er alle nyhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere