Artikel top billede

Ny rekord for Microsoft: Så mange bruger Windows 10 preview hver eneste dag

Microsoft sendte tidligere på året selskabet sTechnical Preview for Windows 10 ud til entusiaster og beta-testere, og det har givet pote: Aldrig før har så mange benyttet et technical preview så meget som dagligdags-OS.

Over 1,5 millioner brugere har skrevet sig op til Windows 10 Technical Preview og downloadet den første version af Microsofts kommende styresystem.

Og ud af den store brugerskare benytter en stor del den hver eneste dag. 

Cirka 450.000 Windows 10 Preview-versioner er aktive mindst to timer hver eneste dag, hvilket i sammenligning med Windows 7's beta er dobbelt så meget.

"Det er fantastisk for os at se den slags. Den tunge og konstante brug af preview'et giver os de bedste forudsætninger for at fixe alle de små og store fejl, som man kun finder, når systemet bruges i længere tid," skriver Gabriel Aul, en af Windows 10's managers i en blog hos Microsoft.

På vej med nyt Preview
De mange daglige brugere kan også se frem til et Microsoft, som lytter til deres feedback.

Microsoft siger, at selskabet allerede har rettet over 1.300 bugs siden Microsoft for tre måneder siden frigav Windows 10 Technical Preview.

De sidste par uger har du desuden kunne se mange videoer - både her på Computerworld.dk og på andre techsites - som viser de kommende mere konsumer-orienterede funktioner såsom den indbyggede stemmestyrede Cortana-assistent i stil med Siri eller Google Now.

Den 21 januar kommer Microsoft med en ny event, hvor de netop vil vise alle deres nye tiltag frem som allerede er blevet lækket - og formodentligt mange flere, hvilket også er grunden til, at der ikke er kommet en større opdatering til det nuværende technical Preview: De venter med alle godterne til januar.

Du kan selv teste Previewet her.

Læs også: Din næste Windows hedder Windows 10: Her er alle nyhederne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere