Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Rygte: Batteri i Apple Watch holder kun til få timers aktiv brug

Meget tyder på, at Apple Watch får en skuffende batteritid.

Når Apple om få måneder sætter sit nye smartwatch, Apple Watch, til salg, så skal kunderne forvente en relativ begrænset batteritid.

Den amerikanske Apple-blog 9to5mac, der betragtes som et af de mest troværdige Apple-medier, skriver, at urets batteritid komme til at ligge i underkanten af, hvad Apple indledningsvist havde forventet.

Apple har ifølge sidens normalt velunderettede kilder haft en målsætning om, at urets batteri som minimum skulle kunne klare 19 timers brug før en opladning er nødvendig.

Det lader dog til, at det kommer til at knibe med at opfylde den målsætning.  

Kan kun klare 2,5 timers heftig brug

Uret ventes blot at kunne klare 2,5 times heftig brug, hvor urets processor for alvor bliver presset.

Derudover vil det kunne klare henholdsvis 3,5 timers almindelig app-aktivitet og omkring fire timers brug som fitness-tracker.

Uret vil også blot kunne vise klokken i knap tre timer med skærmen tændt.

Ikke aktiveret hele tiden

Der er dog formodentligt ingen brugere, der rent faktisk vil have urets "ur-app" tændt i tre timer ad gangen. For uret vil ved almindelig brug befinde sig i en slags standby-tilstand i det meste af den tid, hvor det sidder på brugerens håndled.

Først når brugeren drejer håndleddet for at kigge på uret vil skærmen blive aktiveret. 

Derudover har Apple tidlgere oplyst, at app-udviklere til Apple Watch bør forberede sig på, at brugerne formodentligt vil anvende deres Apple Watch anderledes end deres iPhone. 

Eksempelvis vil de kun bruge de enkelte apps i ganske kort tid af gangen.

"Hvis du måler din interaktionen med iOS-apps i minutter, så kan du forvente, at interaktionen med Watch-apps bliver i målt i sekunder," oplyste Apple i forbindelse med udgivelsen af udviklingsværktøjet WatchKit, der blev lanceret i slutningen af november.

Får kraftig processor 

Tiden mellem hver enkelt opladning kommer naturligvis til at afhænge af, hvor heftigt uret bliver brugt af den enkelte bruger.

Men ifølge 9to5macs kilder hos Apple er det tvivlsomt om Apple vil kunne nå sin egen målsætning om 19 timers batteritid. 

Den korte batteritid skyldes angiveligt, at Apple har valgt at udstyre uret med en god skærm samt en relativ kraftig processor, der præsterer nogenlunde på samme niveau som den A5-processor, der sidder i den nuværende iPod Touch. 

Det er dog ikke kun, når processoren bliver presset, at batteritiden skuffer. 

9to5Mac kan ligeledes berette, at også standby-tiden ser ud til at skuffe.

Her havde Apple en forventning om, at 

uret vil kunne holde batteri i to-tre dage i normal standby-tilstand og i fire dage i såkaldt "sleep mode".

Ifølge 9to5mac ventes det reelle tal dog at blive knap en dag kortere. 

Apple har endnu ikke oplyst nogen officiel lanceringsdato, men 9to5mac kunne tidligere på måneden oplyse, at Apple Watch formodentligt vil blive sat til salg i de amerikanske butikker ved udgangen af marts.

Læs også:

Apple Watch: Kan det nogensinde blive en succes?

Her er 10 nye ting, som vi har lært om Apple Watch

Danske app-udviklere forbereder sig på Apple Watch: Sådan bliver vores apps
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Ryk VMware i skyen og kom videre på den digitale rejse
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.