Artikel top billede

Masser af nyheder i gratis kontorpakke

Den gratis open source-kontorpakke LibreOffice er kommet i en opdateret version med masser af nyheder og finjusteringer.

LibreOffice er en knopskydning af Oracles OpenOffice, efter flere udviklere i 2010 var trætte af Oracles topstyring af projektet.

Læs også: Ny gratis OpenOffice-kontorpakke får nyt navn

Nu er LibreOffice så kommet i endnu en opdateret og finjusteret version med versionsnummer 4.4.2.

Den nye udgave indeholder 50 kodejusteringer i forhold til forgængeren.

Der er ikke tale om revolutionerende nyheder, men om tilretninger og bug-rettelser, der skal gøre den daglige brug af programmet og tiden foran skærmen lidt lettere.

Det er eksempelvis en forbedret håndtering af store dokumenter, menuer, der kan opdeles på en smart måde eller muligheden for at underskrive et PDF-dokument digitalt.

Du kan finde en komplet oversigt over hvad, der er af nyheder i version 4.4.2 på dette link.

Læs også: Gratis open source-kontorpakke på vej til tablet-pc'er

Seks gratis programmer

LibreOffice-pakken fra The Document Foundation indeholder en hel stribe programmer til dokument-, præsentations- og beregningshåndtering.

Helt præcist er der seks programmer indbygget.

Det er eksempelvis Writer til at skrive dokumenter a la dem, du kan bygge i Microsofts Word, Impress som kan bruges til præsentationer, Draw til billeder og udvikling af diagrammer eller Math til de mere videnskabelige eller matematiske fremstillinger.

Pakken er ikke kun til Linux-folket, men understøtter også Mac og Windows-platformen.

Der arbejdes i øvrigt også hårdt på en cloud-version af LibreOffice, der forventes at komme i slutningen af 2015.

Læs også:
To gratis kontorpakker er testet: Den skal du vælge

Ingen i nærheden: Kontorprogram smadrer alle rivalerne

Apple har (måske) placeret en bombe under Microsofts Office
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere