Artikel top billede

Så er Computerworld Summit 2015 i gang: Skarpt fokus på de vigtigste it-trends

Netop nu samles det professionelle it-Danmark til Computerworld Summit 2015, der har fokus på de vigtigste it-trends med internationale og danske keynotes, udstillere og it-faglige diskussioner. Følg med her.

Så er dørene åbnet til Computerworld Summit 2015, der samler det professionelle it-Danmark til en hel dag med fokus på alle de teknologier og it-trends, der giver muligheder og udfordringer for danske virksomheder og organisationer.

Det er anden gang, konferencen afholdes, og der er i år langt over 500 deltagere til Computerworld Summit; det er it-beslutningstalere som eksempelvis it-chefer, projektledere, it-arkitekter og digitaliseringschefer.

Computerworld Summit 2015 har især fokus på digital innovation og de nyeste it-trends, men også på it-driften og herunder ikke mindst it-sikkerheden.

Med en international keynote som TED-speakeren Dietmar Dahmen (The future of mobility), et væld af danske sikkerhedseksperter og Forsvarets Center for Cybersikkerhed er der lagt op til masser af debat om nogle af de hotteste it-trends.

Følg med her

Samtidig byder Computerworld Summit på 28 udstillere, der viser konkrete it-løsninger frem, og en stribe roundtable-diskussioner, hvor vi zoomer endnu mere ind på deltagernes strategiske og praktiske arbejde med it.

Computerworld Summit 2015 finder sted på SAS Radisson Blu Scandinavia i København.

Du kan følge dækningen af Computerworld Summit her på cw.dk, ligesom du også får et overblik over begivenhederne på #cwsummit på Twitter.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere


Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere