Artikel top billede

Så er Computerworld Summit 2015 i gang: Skarpt fokus på de vigtigste it-trends

Netop nu samles det professionelle it-Danmark til Computerworld Summit 2015, der har fokus på de vigtigste it-trends med internationale og danske keynotes, udstillere og it-faglige diskussioner. Følg med her.

Så er dørene åbnet til Computerworld Summit 2015, der samler det professionelle it-Danmark til en hel dag med fokus på alle de teknologier og it-trends, der giver muligheder og udfordringer for danske virksomheder og organisationer.

Det er anden gang, konferencen afholdes, og der er i år langt over 500 deltagere til Computerworld Summit; det er it-beslutningstalere som eksempelvis it-chefer, projektledere, it-arkitekter og digitaliseringschefer.

Computerworld Summit 2015 har især fokus på digital innovation og de nyeste it-trends, men også på it-driften og herunder ikke mindst it-sikkerheden.

Med en international keynote som TED-speakeren Dietmar Dahmen (The future of mobility), et væld af danske sikkerhedseksperter og Forsvarets Center for Cybersikkerhed er der lagt op til masser af debat om nogle af de hotteste it-trends.

Følg med her

Samtidig byder Computerworld Summit på 28 udstillere, der viser konkrete it-løsninger frem, og en stribe roundtable-diskussioner, hvor vi zoomer endnu mere ind på deltagernes strategiske og praktiske arbejde med it.

Computerworld Summit 2015 finder sted på SAS Radisson Blu Scandinavia i København.

Du kan følge dækningen af Computerworld Summit her på cw.dk, ligesom du også får et overblik over begivenhederne på #cwsummit på Twitter.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere