Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft pønser på at afgive gigantisk milliard-bud på Salesforce

Salesforce overvejer at lade sig sælge. En køber har allerede meldt sig på banen. Nu pønser Microsoft på at melde sig ind i en budkrig på det store CRM-selskab.

Microsoft pønser på at afgive et stort bud på Salesforce.

Det sker, efter det for en uges tid siden kom frem, at Salesforce har hyret rådgivere, der skal hjælpe med at behandle et opkøbs-tilbud, som selskabet har modtaget.

Vil være med

Ifølge Bloomberg drøftes muligheden for at melde sig ind i en budkrig på den cloud-baserede CRM-kæmpe nu på højeste sted i Microsoft.

Selskabet er dog ikke i forhandlinger med Salesforce, understreges det, ligesom afgivelsen af et eventuelt bud ikke er lige op over.

Microsoft kan imidlertid ikke sidde overhørig, at Salesforce har modtaget opkøbshenvendelser fra en indtil videre anonym køber, som ønsker at købe selskabet.

Salesforce overvejer fortsat sammen med to investeringsbanker reaktionen på henvendelsen, som kan føre til en regulær budkrig, der kan ende i enten en overtagelse eller en afvisning af alle tilbuddene.

Salesforce har en markedsværdi i omegnen af 318 milliarder kroner. Det er så høj en pris, at det udelukker langt de fleste spillere i markedet.

Microsofts Dynamics CRM konkurrerer direkte med Salesforce.

Det har dog ikke holdt de to selskaber fra at indgå en tæt samarbejdsaftale i fjor, der betyder, at Salesforces cloud-software integreres tæt sammen med Microsofts Windows og Office 365.

Andre mulige købere, der kan have fidus til Salesforce og som har penge, kan være Oracle, IBM og HP.

Du kan læse om deres muligheder her: Rygte: Salesforce.com sat til salg: Er IBM eller Microsoft ved at købe selskabet?

Læs også: Hvilket er det bedste CRM-system - Salesforce.com eller Microsoft?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere