Bestikkelsessag: Her er brevet med SKI's krav til Atea

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) opstiller seks punkter, som it-firmaet Atea skal redegøre for.

SKI kræver, at it-firmaet Atea på disse seks punkter redegør for sin rolle i forbindelse med bestikkelsessagen i Region Sjælland.

SKI vil have garanti for, at Atea ikke har benyttet "uberetttigede økonomiske dispositioner" - dvs. bestikkelse - i forhold til SKI's egne rammeaftaler.

Atea skal også fortælle, om bestikkelsen i Region Sjælland omfatter handel mellem Atea og offentlige kunder på SKI's aftaler.

Læs interview med SKI-direktør, Signe Lynggaard Madsen: SKI-direktør kræver garanti mod bestikkelse fra Atea - ellers er det ud.

Ski vil også have garanti for, at de sigtede i bestikkelsessagen ikke har været involveret i det aktuelle udbud af SKI's rammeaftale 50.40.

Desuden skal Atea bekræfte, at man ved handel på SKI-aftaler har betalt det fulde bidrag til SKI.

Og endelig skal Atea fortælle, hvordan man vil forebygge bestikkelse.


I bunden af denne artikel kan du se hele brevet fra SKI.

Du kan læse alle Computerworlds artikler om sagen ved klikke her.


Premium
Sikkerhedsvirksomhed ramt af "koordineret angreb": Vil ikke svare på om det har rødder i SolarWinds-angrebet
Leverandøren af netværksenheder SonicWall har meldt ud, at virksomheden har været offer for et cyberangreb. Men firmet vil ikke svare på, om det har relation til det store SolarWinds-angreb.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.