Prøv Apples nye styresystemer: Her er iOS 9 og OS X El Capitan

Apple er klar med beta-versioner af de kommende styresystemer, som ventes helt klar til efteråret. Se her, hvordan du kan komme til at prøve dem.

Apple er klar med beta-versioner af selskabets kommende styresystemer til henholdvis iPad og iPhone (iOS 9) samt til Mac-computere (OS X El Capitan).

Selskabet har tidligere udsendt beta-udgaver til udviklere og testere af de to systemer, men det er første gang, at 'almindelige' mennesker nu får lejlighed til at prøve de nye systemer.

De nye beta-udgaver er stort set identiske med den seneste udvikler-preview, der som den tredje udvikler-preview blev udsendt for et par dage siden.

Hver anden uge
Apple løftede sløret for de to nye systemer 8. juni, der straks ud til de registrerede Apple-udviklere.

Det kan du læse mere om her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes

De registrerede udviklere betaler 99 dollar om året for at få tidlig adgang til de kommende systemer, og Apple har siden lanceringen udsendt en opdateret beta-udgave til disse udviklere hver anden uge.

Så hurtigt kommer det næppe til gå med opdateringerne af de nu offentligt tilgængelige beta-versioner af iOS 9 og El Capitan - i hvert fald ikke, hvis Apple følger opdaterings-raterne fra tidligere lanceringer.

Eksempelvis blev OS X Yosemite - der som den første version af OS X siden 2000 blev sendt i public beta- opdateret cirka en gang med om måneden, mens udvikler-versionen blev opdateret hver anden uge.

Apple har endnu ikke offentliggjort noget om, hvornår de endelige versioner af iOS 9 og OS X El Capitan vil være klar.

Følger selskabet tidligere lanceringer, vil iOS 9 sandsynligvis blive lanceret i midten af september og OS X El Capitan i midten af oktober.

Ønsker man at blive blandt de første, der tester og anvender iOS 9 eller El Capitan, kan man melde sig under fanerne her.

Apple opfordrer til diskretion, når det gælder indholdet i de nye systemer.

"Blog ikke, post ikke screenshots, tweet ikke og offentliggør ikke information om den offentlige beta-software. Diskutér den ikke og fremvis den ikke til andre, der ikke er med i Apple Beta Software-programmet," lyder det fra Apple til alle potentielle testere.

Apple opfordrer alle beta-testere til at tage backup af deres maskiner, inden de installerer test-versionerne af den nye software.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

26. februar 2021 | Læs mere


AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere





mest debatterede artikler

Premium
Martin Thorborg frygter, at vi knækker internettets ryggrad i klapjagten på Facebook: “Det er måske mere relevant at kigge på, hvordan vi får nogle skattekroner ud af de røvhuller“
For 20 år siden ville Martin Thorborg have, at politikerne skulle tvinge teleselskaberne til at betale for Jubii. I dag er han med egne ord blevet klogere, og han advarer mod, at politikerne tvinger Google og Facebook til at betale til nyhedsmedierne.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.