Artikel top billede

Prøv Apples nye styresystemer: Her er iOS 9 og OS X El Capitan

Apple er klar med beta-versioner af de kommende styresystemer, som ventes helt klar til efteråret. Se her, hvordan du kan komme til at prøve dem.

Apple er klar med beta-versioner af selskabets kommende styresystemer til henholdvis iPad og iPhone (iOS 9) samt til Mac-computere (OS X El Capitan).

Selskabet har tidligere udsendt beta-udgaver til udviklere og testere af de to systemer, men det er første gang, at 'almindelige' mennesker nu får lejlighed til at prøve de nye systemer.

De nye beta-udgaver er stort set identiske med den seneste udvikler-preview, der som den tredje udvikler-preview blev udsendt for et par dage siden.

Hver anden uge

Apple løftede sløret for de to nye systemer 8. juni, der straks ud til de registrerede Apple-udviklere.

Det kan du læse mere om her: Apple klar med nyheder: Nu skal konkurrenterne indhentes

De registrerede udviklere betaler 99 dollar om året for at få tidlig adgang til de kommende systemer, og Apple har siden lanceringen udsendt en opdateret beta-udgave til disse udviklere hver anden uge.

Så hurtigt kommer det næppe til gå med opdateringerne af de nu offentligt tilgængelige beta-versioner af iOS 9 og El Capitan - i hvert fald ikke, hvis Apple følger opdaterings-raterne fra tidligere lanceringer.

Eksempelvis blev OS X Yosemite - der som den første version af OS X siden 2000 blev sendt i public beta- opdateret cirka en gang med om måneden, mens udvikler-versionen blev opdateret hver anden uge.

Apple har endnu ikke offentliggjort noget om, hvornår de endelige versioner af iOS 9 og OS X El Capitan vil være klar.

Følger selskabet tidligere lanceringer, vil iOS 9 sandsynligvis blive lanceret i midten af september og OS X El Capitan i midten af oktober.

Ønsker man at blive blandt de første, der tester og anvender iOS 9 eller El Capitan, kan man melde sig under fanerne her.

Apple opfordrer til diskretion, når det gælder indholdet i de nye systemer.

"Blog ikke, post ikke screenshots, tweet ikke og offentliggør ikke information om den offentlige beta-software. Diskutér den ikke og fremvis den ikke til andre, der ikke er med i Apple Beta Software-programmet," lyder det fra Apple til alle potentielle testere.

Apple opfordrer alle beta-testere til at tage backup af deres maskiner, inden de installerer test-versionerne af den nye software.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere