Artikel top billede

Microsoft er begyndt at overføre Windows 10 - og er også klar med den første patch

Stille og roligt er Microsoft begyndt at overføre Windows 10 til computere, så styresystemet kan være klar i morgen. Samtidig har Microsoft en stor dag 1-patch, som skal hentes ned.

Onsdag står i Windows 10's navn.

Det er dagen, hvor du begynder at kunne hente Windows 10 ned på din computer.

Og Microsoft er allerede begyndt at overføre Windows 10 til computere blandt andet i USA og flere andre lande verden over. Den tidlige overførsel sker for at undgå, at Microsofts servere bliver overbelastede af de millionvis af computere, der skal have Windows 10.

Der vil ikke være en advarsel eller på anden vis gøres opmærksom på, at Windows 10 hentes ned til din computer, men en bestemt mappe, GWX, bliver roligt fyldt op med en .ESD-fil, som indeholder hele Windows 10.

Starter dagen med stor patch-fil
I morgen åbnes der så for installationen af Windows 10, og når installationen af Windows 10 er overstået, så er der en god, stor opdatering, som der lige skal sluges.

Det drejer sig om en Dag 1-patch, som fylder 500 Mb, men giver over 1 Gb sikkerhedsopdateringer og forbedringer til systemet.

Så selvom det lyder træls at skulle installere en stor opdatering lige efter at have fået Windows 10, så bør du opdatere. Patchen forventes at give store forbedringer til blandt andet ydeevne.

Du kan følge Computerworld.dk for at få de nyeste nyheder og guides til Windows 10.

Læs også: Windows 10 om tre dage: Gør disse tre ting før og efter du opdaterer til Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere