Artikel top billede

Microsoft er begyndt at overføre Windows 10 - og er også klar med den første patch

Stille og roligt er Microsoft begyndt at overføre Windows 10 til computere, så styresystemet kan være klar i morgen. Samtidig har Microsoft en stor dag 1-patch, som skal hentes ned.

Onsdag står i Windows 10's navn.

Det er dagen, hvor du begynder at kunne hente Windows 10 ned på din computer.

Og Microsoft er allerede begyndt at overføre Windows 10 til computere blandt andet i USA og flere andre lande verden over. Den tidlige overførsel sker for at undgå, at Microsofts servere bliver overbelastede af de millionvis af computere, der skal have Windows 10.

Der vil ikke være en advarsel eller på anden vis gøres opmærksom på, at Windows 10 hentes ned til din computer, men en bestemt mappe, GWX, bliver roligt fyldt op med en .ESD-fil, som indeholder hele Windows 10.

Starter dagen med stor patch-fil
I morgen åbnes der så for installationen af Windows 10, og når installationen af Windows 10 er overstået, så er der en god, stor opdatering, som der lige skal sluges.

Det drejer sig om en Dag 1-patch, som fylder 500 Mb, men giver over 1 Gb sikkerhedsopdateringer og forbedringer til systemet.

Så selvom det lyder træls at skulle installere en stor opdatering lige efter at have fået Windows 10, så bør du opdatere. Patchen forventes at give store forbedringer til blandt andet ydeevne.

Du kan følge Computerworld.dk for at få de nyeste nyheder og guides til Windows 10.

Læs også: Windows 10 om tre dage: Gør disse tre ting før og efter du opdaterer til Windows 10
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere