Artikel top billede

Kan du ikke hente apps i Windows 10's butik? Så prøv dette lille trick

Windows 10 er så småt ved at blive rullet ud til brugerne, og den nye Windows Store med apps ligeså. Men nogle oplever problemer med at hente apps. Her er et løsningsforslag.

Udrulningen af Windows 10 er i gang, og millioner af computere verden over er begyndt at få det nye system.

Og med et nyt system kommer også nye fejl og bugs. Selvom Windows 10 virker stabilt og uden de store fejl, så er der et par stykker, som kan være ganske generende.

En af disse er en cache-fejl i Windows Store, som gør, at du ikke kan hente apps. Du får besked på, at du "skal prøve igen senere", og får fejlkoden "0x803F7003".

Løsningen kan være at gøre dette:

1. Tryk Windowstast + R.

2. Skriv wsreset.exe og tryk Enter.

3. Et sort commandoprompt-vindue skulle gerne springe frem i et sekund, og Windows Store skulle meget gerne blive genstartet, så du er på forsiden igen.

4. Nu skulle du gerne kunne hente apps uden problemer. Det kan dog godt tage et par forsøg.

Hvorfor fejlen sker, er uvist, men er på Computerworld har vi forsøgt os med tricket, og det virker.

Vi havde problemer med at hente det nye Minecraft Beta til Windows 10 og efter tricket her virkede det.

Der er faktisk begyndt at komme flere apps i Windows Store, som er værd at hente. Ud over Minecraft, så kan vi også foreslå den gratis, men utrolig flotte Great British Chefs til inspiration til aftensmaden - eller hvad med Flipboard?

Du kan læse hele vores anmeldelse af Windows 10 her. 

Tak til Reddit for løsningen.

Læs også: Din mening: Opgraderer du ikke til Windows 10? Så fortæl os hvorfor 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere