Foto: Huawei.

Topdyrt kineser-smartwatch på vej til Danmark - vil være Apple-konkurrent

Huawei Watch er på vej til Danmark. Uret er ganske nydeligt og klassisk, men prisen er også ganske pebret. Læs om uret her.

Der har været snak om et smart digitalur fra den store kinesiske producent Huawei i lang tid, og nu er den endelige version så meldt klar fra kinesisk hånd.

I forbindelse med den igangværende IFA-messe i Berlin har selskabet således fortalt om Huawei Watch.

Uret er ifølge kineserne klar til salg fra om med den 2. september i en stribe af de store europæiske lande som Frankrig, England, Spanien og Italien.

Danmark nævnes dog på listen over lande, hvor uret vil blive sat til salg på et tidspunkt i fremtiden.

I den dyre ende
Huawei, der på konsummarkedet blandt andet har slået sit navn fast som leverandør af prisbillige smartphones, har valgt en lidt anden strategi med firmaets ur.

Det er prissat til mellem 400 og 700 euro afhængig af hvilken udgave, man ønsker sig. Dagens valutakurs giver en dansk pris på mellem 3.000 og 5.300 kroner.

Derved befinder uret sig i det dyre selskab del af skalaen, og er på niveau med Apple Watch, der også starter på cirka 3.000 kroner.

Uret er designet efter de klassiske ure, og den runde skive har en diameter på 42 millimeter. I cirklen er der placeret en 1,4-tommer AMOLED-skærm med 400 x 400 pixel, hvilket giver en pixeltæthed på 286 per tomme.

Overfladen på uret er ridse-resistent safirglas.

Inde i urkassen har kineserne placeret en seks-aksers bevægelsessensor til måling af dine aktiviteter.

Ligeledes er der en indbygget pulsmåler, der ifølge Huawei rager en lille smule ud fra urkassen for at give en mere præcis måling af dit hjerteslag.

Huawei Watch kommer med den nyeste version af Android Wear.

Læs mere her: Google rykker tættere på Apple: Android Wear-ure virker nu sammen med iPhone

Gul(d) eller sort
Som de andre smarte ure på markedet kan denne model naturligvis også bruges til at give besked om indkommende samtaler, tekstbeskeder og mail.

Uret kan anvendes via stemmestyring til eksempelvis navigation og afspilning af musik.

Huawei fortæller, at selskabet har lagt stor vægt på designet og inspirationen er hentet fra de gamle og hæderkronede schweiziske producenter.

Du kan vælge mellem udgaver med guld-, stål- eller sort urkasse og mellem mange forskellige urskiver, der skal lede tankerne hen på luksuriøse og klassiske designerure.

Der er også frit valg mellem læderrem eller lænke til uret.

Læs også:
Store forventninger til teknologi-messen IFA - nu slår messen dørene op for vild elektronik og heftige gadgets

Stor opdatering på vej: Nu kan Android-ure snakke sammen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.