Artikel top billede

(Foto: Mads Elkær)

Margrethe Vestager: Telia-Telenor-fusion ville gå ud over kunderne

EU-kommissær Margrethe Vestager (R) mener, at en fusion af Telia og Telenor ville føre til betydelige konkurrence-problemer.

Den danske EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager og hendes folk har gransket den mulige Telia-Telenor-fusion i dybden siden 8. april og har nu vendt tomlen nedad.

Afslaget for de nordiske telegiganters fusion i Danmark skyldes ifølge en en kortfattet pressemeddelelse fra Margrethe Vestager, at fusionen ikke vil sikre en fri og lige konkurrence.

"EU's fusionskontrol skal sikre, at en virksomhedsomlægning ikke fører til mindre innovation, højere priser og begrænsede valg for kunderne, samt ikke begrænser konkurrencen i det indre marked," indleder den danske konkurrencekommissær sin udtalelse.

"I den konkrete sag, der er baseret på kommissionens dybdegående analyse, er vi overbeviste om, at de betydelige konkurrenceproblemer krævede en lige så væsentlig kur. Det betød oprettelsen af en fjerde mobiloperatør," forklarer Margrethe Vestager.

Læs også: 

Telia og Telenor dropper sammenlægning i Danmark

Telia-topchef: Derfor dropper vi fusion med Telenor: "Vi er ekstremt skuffede

[b]Droppet Telia/Telenor-fusion vil ramme TDC hårdt - men er en kæmpefordel for 3[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere