Artikel top billede

Microsoft inviterer til stort event: Nu kommer Surface Pro 4 og de nye Lumia-smartphones

Microsoft er på trapperne med en Surface Pro 4 og nye Lumia-telefoner.

Microsoft har inviteret pressen til et stort event i New York City tirsdag den 6. oktober, hvor overskriften lyder "We have some exciting news to share about Windows 10 devices."

Samtidig har selskabet oprettet en webside, hvor man kommer til at kunne live-streame begivenheden - se den her.

De fleste medier venter, at den konkrete anledning er lanceringen af Microsofts Surface Pro 4, der skal afløse sidste års Surface Pro 3.

En efterårslancering vil ikke være noget helt galt tidspunkt for Microsoft nu, hvor Apple kommer med iPad Pro til november.

Surface Pro og iPad Pro står til at blive de to hovedkonkurrenter i kampen om at levere tablets/2-i-1-maskiner til erhvervssegmentet.

Læs mere om den kamp her:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Samtidig venter blandt andre The Verge og Ars Technica også, at Microsoft til oktober-eventet vil lancere et par nye Lumia-telefoner, ligesom der går rygter om en ny udgave af Band - Microsofts bud på et fitnessarmbånd.

I forhold til Lumia-telefonerne vil det da også være noget overraskende, hvis Microsoft ikke har noget nyt at byde på, eftersom selskabet med Windows 10 netop forsøger at vise, hvordan apps og styresystem kan fungere på tværs af de forskellige typer af Windows-enheder.

Der har allerede været en del rygter om en Lumia 950 og 950XL, og der har også været lækkede informationer om de konkrete specifikationer - læs mere om det her.

Læs også:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Test: Microsofts Surface Pro 3 får topkarakter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere