Artikel top billede

Microsoft inviterer til stort event: Nu kommer Surface Pro 4 og de nye Lumia-smartphones

Microsoft er på trapperne med en Surface Pro 4 og nye Lumia-telefoner.

Microsoft har inviteret pressen til et stort event i New York City tirsdag den 6. oktober, hvor overskriften lyder "We have some exciting news to share about Windows 10 devices."

Samtidig har selskabet oprettet en webside, hvor man kommer til at kunne live-streame begivenheden - se den her.

De fleste medier venter, at den konkrete anledning er lanceringen af Microsofts Surface Pro 4, der skal afløse sidste års Surface Pro 3.

En efterårslancering vil ikke være noget helt galt tidspunkt for Microsoft nu, hvor Apple kommer med iPad Pro til november.

Surface Pro og iPad Pro står til at blive de to hovedkonkurrenter i kampen om at levere tablets/2-i-1-maskiner til erhvervssegmentet.

Læs mere om den kamp her:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Samtidig venter blandt andre The Verge og Ars Technica også, at Microsoft til oktober-eventet vil lancere et par nye Lumia-telefoner, ligesom der går rygter om en ny udgave af Band - Microsofts bud på et fitnessarmbånd.

I forhold til Lumia-telefonerne vil det da også være noget overraskende, hvis Microsoft ikke har noget nyt at byde på, eftersom selskabet med Windows 10 netop forsøger at vise, hvordan apps og styresystem kan fungere på tværs af de forskellige typer af Windows-enheder.

Der har allerede været en del rygter om en Lumia 950 og 950XL, og der har også været lækkede informationer om de konkrete specifikationer - læs mere om det her.

Læs også:

Microsofts Surface Pro 3 versus iPad Pro: Hvad vælger du?

Test: Microsofts Surface Pro 3 får topkarakter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere