Fem fede tech-nyheder: Windows 10 IoT-pakke, headset fra B&O og ny iPad Mini

Tech-industrien flyver af sted, så det er svært at nå at skrive om det hele. Her har vi samlet fem tech-nyheder, som fortjener et kig. Se blandt andet B&O's nye in-ear headset

Techverdenen er et hastigt marked, hvor der hver eneste uge kommer nye produkter, som enten er hamrende uinteressante eller ganske spændende.

Vi har samlet nogle af ugens tech-nyheder, som er spændende produkter, som vi synes er værd at give et kig. Nogle kan du købe i dag, mens andre blev lanceret i ugens løb, som du måske kan se frem til.

B&O Play H3 ANC


B&O's nye sub-brand, B&O Play, har lanceret en række nye headset i selskabets H-serie, som til en for nogle lidt høj pris giver god lyd sammen med et flot, og klassisk dansk design.

H3 ANC er et nyt headset fra B&O Play, som er et lille, In-ear-system med en lille rund boks tilknyttet ledningen. Den lille boks ser måske lidt kluntet ud, men den gør, at resten af lydsystemet kan give en aktiv støjreduktion, som du kender det fra for eksempel H8-headsettet - også fra B&O Play.

Prisen ligger på 2.000 kroner og udkommer i oktober.

Logitech g410 - mekanisk miniput til gamerne

For rigtig mange gamere er der kun ét rigtig valg: Mekaniske taster at banke på, når modstanderne skal tæskes.

Mange af de eksisterende tastaturer med mekaniske taster er nogle store, tunge brædder, som fylder det meste af skrivebordet.

Logitech forsøger med g410 at ændre det billede. g410 er et mindre gamer-tastatur med alt, hvad der ellers kræves af et gamer-tastatur - blot på en mindre flade og uden numlock-tasterne.

Vigtigst af alt så er der stadig LED-lys under hver tast.

Det er jo et krav for, at kunne banke de andre i LOL, CS:GO, HoN, Dota, WOW eller hvad end du nu spiller.

Tastaturet udkommer i oktober og vil koste cirka 1.200 kroner.

iPad Mini 4

Ved den store lancering af Apples nye produkter i september, var det specielt den nye iPhone 6S, iPad Pro og det nye Apple TV, som stjal opmærksomheden. Men der var alligevel også en anden, mini-nyhed, som blev lidt overset.

iPad Mini 4 blev også lanceret, hvilket er en model af den lille apple-tablet, som nu også har fået retina-skærm og har den samme ydeevne som en iPad Air 2.

Nu er det altså endnu svære at vælge mellem mini og air.

Vi begynder i disse dage at se de første tests at komme ind, og de fleste medier ser ud til at være begejstrede for tabletten.

Priserne begynder ved 3.000 kroner.

Windows 10 IoT-starterkit

I den helt anden boldgade finder vi Windows 10 IoT-core Starter pack fra Microsoft.

Det er et bygningssæt til opfindere og kreative personer med eller uden viden til at pille med små byg-selvprojekter.

Microsoft satser stort på hele IoT-markedet, som forventes at være milliarder af dollar værd i 2020, og derfor kommer Microsoft også med et produkt som dette, så det er relativt ligetil at selv gå i gang med IoT-projekter, hvor Windows 10 kan være en del det.

IoT-startkit indeholder blandt andet en Raspberry Pi 2 og en lang række sensorer.

Koster omkring 800 kroner.

Blackphone 2
Vi har skrevet om den et par gange, men nu kan du rent faktisk købe den.

Blackphone 2 er en telefon til de mennesker, som vil være sikre på, at ingen kigger med i deres telefoner.

Det er en krypteret telefon, som sender data, samtaler og beskeder via krypterede veje og som skulle være ret så sikker.

Vil du sende beskeder og ringe krypteret kræver det dog, at modtageren også benytter Silent Circle-software - eller har en Blackphone-telefon.

Den kan bestilles for 799 usd - cirka 5.000 kroner.

Læs også: Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.