Artikel top billede

Fem fede tech-nyheder: Windows 10 IoT-pakke, headset fra B&O og ny iPad Mini

Tech-industrien flyver af sted, så det er svært at nå at skrive om det hele. Her har vi samlet fem tech-nyheder, som fortjener et kig. Se blandt andet B&O's nye in-ear headset

Techverdenen er et hastigt marked, hvor der hver eneste uge kommer nye produkter, som enten er hamrende uinteressante eller ganske spændende.

Vi har samlet nogle af ugens tech-nyheder, som er spændende produkter, som vi synes er værd at give et kig. Nogle kan du købe i dag, mens andre blev lanceret i ugens løb, som du måske kan se frem til.

B&O Play H3 ANC

B&O's nye sub-brand, B&O Play, har lanceret en række nye headset i selskabets H-serie, som til en for nogle lidt høj pris giver god lyd sammen med et flot, og klassisk dansk design.

H3 ANC er et nyt headset fra B&O Play, som er et lille, In-ear-system med en lille rund boks tilknyttet ledningen. Den lille boks ser måske lidt kluntet ud, men den gør, at resten af lydsystemet kan give en aktiv støjreduktion, som du kender det fra for eksempel H8-headsettet - også fra B&O Play.

Prisen ligger på 2.000 kroner og udkommer i oktober.

Logitech g410 - mekanisk miniput til gamerne

For rigtig mange gamere er der kun ét rigtig valg: Mekaniske taster at banke på, når modstanderne skal tæskes.

Mange af de eksisterende tastaturer med mekaniske taster er nogle store, tunge brædder, som fylder det meste af skrivebordet.

Logitech forsøger med g410 at ændre det billede. g410 er et mindre gamer-tastatur med alt, hvad der ellers kræves af et gamer-tastatur - blot på en mindre flade og uden numlock-tasterne.

Vigtigst af alt så er der stadig LED-lys under hver tast.

Det er jo et krav for, at kunne banke de andre i LOL, CS:GO, HoN, Dota, WOW eller hvad end du nu spiller.

Tastaturet udkommer i oktober og vil koste cirka 1.200 kroner.

iPad Mini 4

Ved den store lancering af Apples nye produkter i september, var det specielt den nye iPhone 6S, iPad Pro og det nye Apple TV, som stjal opmærksomheden. Men der var alligevel også en anden, mini-nyhed, som blev lidt overset.

iPad Mini 4 blev også lanceret, hvilket er en model af den lille apple-tablet, som nu også har fået retina-skærm og har den samme ydeevne som en iPad Air 2.

Nu er det altså endnu svære at vælge mellem mini og air.

Vi begynder i disse dage at se de første tests at komme ind, og de fleste medier ser ud til at være begejstrede for tabletten.

Priserne begynder ved 3.000 kroner.

Windows 10 IoT-starterkit

I den helt anden boldgade finder vi Windows 10 IoT-core Starter pack fra Microsoft.

Det er et bygningssæt til opfindere og kreative personer med eller uden viden til at pille med små byg-selvprojekter.

Microsoft satser stort på hele IoT-markedet, som forventes at være milliarder af dollar værd i 2020, og derfor kommer Microsoft også med et produkt som dette, så det er relativt ligetil at selv gå i gang med IoT-projekter, hvor Windows 10 kan være en del det.

IoT-startkit indeholder blandt andet en Raspberry Pi 2 og en lang række sensorer.

Koster omkring 800 kroner.

Blackphone 2
Vi har skrevet om den et par gange, men nu kan du rent faktisk købe den.

Blackphone 2 er en telefon til de mennesker, som vil være sikre på, at ingen kigger med i deres telefoner.

Det er en krypteret telefon, som sender data, samtaler og beskeder via krypterede veje og som skulle være ret så sikker.

Vil du sende beskeder og ringe krypteret kræver det dog, at modtageren også benytter Silent Circle-software - eller har en Blackphone-telefon.

Den kan bestilles for 799 usd - cirka 5.000 kroner.

Læs også: Fem fede tech-nyheder: Høretelefoner med trådløs opladning, vandkølede bærbare og smartwatches
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere