Artikel top billede

Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?

Nu er der kommet både dato og pris på det første Developer Kit til Microsofts HoloLens.

HoloLens er Microsofts joker-produkt, som måske/måske ikke vender op og ned på hele markedet, når det kommer ud.

Nu er der kommet både dato og pris for det første Developer Kit - og prisen er ikke lav.

3.000 dollars eller hvad der rundt regnet svarer til 20.000 kroner.

Så meget kommer et HoloLens Developer Kit til at koste, hvis du er interesseret i at udvikle.

Dev Kit-udgaven vil være til at købe i første kvartal af 2016, men du må til udlandet for at købe det. Det bliver nemlig ikke solgt på dansk jord, oplyser Microsoft Danmark.

Ikke desto mindre er det første gang, at vi har en pris og et tidspunkt på, hvornår andre end techglade journalister og udvalgte udviklere kan prøve det specielle, holografiske headset.

Microsoft lancerede også to nye telefoner samt en nye Surface Pro 4 og Microsofts allerførste egenproducerede bærbar, Surface Book:

Her er Microsofts nye Lumia-telefoner: 950 og 950XL

Her er Surface Pro 4 og Surface Book - Microsofts første bærbare computer

Fremtidsteknologi - men har stadig sine begrænsninger

Det bliver spændende at se, hvad udviklere verden over kan få ud af headsettet. Microsoft har selv fremvist både medicin- og artikektur-applikationer, som ser ud til at fungere fint, og for nylig fremviste Microsoft også Minecraft med HoloLens.

Men brillerne har også sine begrænsninger.

Computerworld er et af de eneste medier i Danmark, som endnu har prøvet HoloLens, og selvom det var en fascinerende oplevelse, så var det også let at se HoloLens' begrænsninger. Specielt hologrammernes "Field of view" eller område, hvor de kan ses, er alt for lille til for alvor at fange brugeren.

Så når du ser videoen af en HoloLens-bruger skyde robotedderkopper, som kravler rundt på væggene, så tag det med et gran salt. Med mindre Microsoft har oppet sig med brillernes skærmområde, så er det ikke så imponerende i virkeligheden.

Læs også: Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere