Vild pris for et HoloLens Developer Kit: Klar til at betale 20.000 kroner?

Nu er der kommet både dato og pris på det første Developer Kit til Microsofts HoloLens.

HoloLens er Microsofts joker-produkt, som måske/måske ikke vender op og ned på hele markedet, når det kommer ud.

Nu er der kommet både dato og pris for det første Developer Kit - og prisen er ikke lav.

3.000 dollars eller hvad der rundt regnet svarer til 20.000 kroner.

Så meget kommer et HoloLens Developer Kit til at koste, hvis du er interesseret i at udvikle.

Dev Kit-udgaven vil være til at købe i første kvartal af 2016, men du må til udlandet for at købe det. Det bliver nemlig ikke solgt på dansk jord, oplyser Microsoft Danmark.

Ikke desto mindre er det første gang, at vi har en pris og et tidspunkt på, hvornår andre end techglade journalister og udvalgte udviklere kan prøve det specielle, holografiske headset.

Microsoft lancerede også to nye telefoner samt en nye Surface Pro 4 og Microsofts allerførste egenproducerede bærbar, Surface Book:

Her er Microsofts nye Lumia-telefoner: 950 og 950XL

Her er Surface Pro 4 og Surface Book - Microsofts første bærbare computer Fremtidsteknologi - men har stadig sine begrænsninger
Det bliver spændende at se, hvad udviklere verden over kan få ud af headsettet. Microsoft har selv fremvist både medicin- og artikektur-applikationer, som ser ud til at fungere fint, og for nylig fremviste Microsoft også Minecraft med HoloLens.

Men brillerne har også sine begrænsninger.

Computerworld er et af de eneste medier i Danmark, som endnu har prøvet HoloLens, og selvom det var en fascinerende oplevelse, så var det også let at se HoloLens' begrænsninger. Specielt hologrammernes "Field of view" eller område, hvor de kan ses, er alt for lille til for alvor at fange brugeren.

Så når du ser videoen af en HoloLens-bruger skyde robotedderkopper, som kravler rundt på væggene, så tag det med et gran salt. Med mindre Microsoft har oppet sig med brillernes skærmområde, så er det ikke så imponerende i virkeligheden.

Læs også: Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Cyberkriminelle har fået et nyt våben - og det virker: Derfor vælger mange flere hackede virksomheder at betale hackerne
Interview: 2020 har været et hårdt år på cybersikkerhedsområdet. Og situationen spidser nu til, efter en ny kynisk tendens er eksploderet gennem året. Og den forsvinder ikke igen, spår sikkerheds-ekspert Peter Kruse.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.