Artikel top billede

Must have: Her er fem ting til efterårsferien, bilturen eller sommerhuset

Efterårsferien er på vej, og for mange danskere betyder det bilferie, sommerhus eller regnvejr. Her er fem gadgets, som kan forsøde en sommerhustur eller lukke munden på børnene på bagsædet.

SanDisk Wifi Stick

DVD-afspilleren på bagsædet er i manges tilfælde blevet erstattet af en iPad eller anden tablet sammen med gigabyte af tegnefilm.

Men ofte er en iPads begrænsede mængde data ikke helt nok. 

En SanDisk Wifi Stick kan måske løse problemet. Det er en trådløs storage-pind, som via en SanDisk-app trådløst kan streame film i op til fem timer.

Det er rigtig meget, og kører I hele vejen til Sydfrankrig, så findes der lignende produkter - både fra SanDisk eller andre selskaber såsom Western Digital - som kan klare det. 

SanDisk Wifi Stick koster 850 kroner for 128 GB-størrelsen. 

Antenne til 4G-stick
På turen i sommerhuset, hvad end det er en ødegård i Sydsverige eller et Kalmerhus i Vestjylland, så kan en 4G-dongle være en redning, når huset ikke har Wi-Fi.

Men de små dongles, som følger med et simkort, har ofte utilstrækkelig antenner, og giver ikke den forbindelse og hastighed, som man ønsker. 

Derfor kan det være smart at købe en tilhørende antenne, som virkelig kan forbedre din forbindelse. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men søger du efter en "4G antenne", så er du godt på vej.

Vi har selv haft succes med at flette en 4G antenne til 149 kroner sammen med en Huawei E5377 Mobil router.

Logitech BLOK
iPad'en kan være en redning i bilen. En moderne sut så at sige, for de fleste børn og unge holder i hvert fald munden lukket så snart tegneserien eller filmen ruller på tablettens 10"-skærm. 
Men skal børn have fat i en iPad, så kan det være meget smart at sikre den mod usikre hænder med et cover, som kan holde til at blive tabt - og som iPad kan holde til at blive tabt i.

Logitechs nye Logi Blok kan få din iPad Air eller Air 2 til at overleve et fald på 1,8 meter - og så ligner det noget fra en Lego-butik. 

Prisen starter på cirka 400 kroner og findes også i en version med tastatur.

Ultimate Ears Roll
Står ferien på udendørs-arbejde eller strandbesøg, så kan en Ultimate Ears Roll måske hjælpe. UE Roll er en lille, rund bluetooth-højtaler, som både er vand- og muddertæt, og det gælder både salt- og ferskvand. 
Prisen for Ultimate Ears Roll er cirka 950 kroner. 
Samsung Battery pack
Det kan være praktisk at have en ekstra opladning eller to med sig, når ferien starter. Der findes et hav af dem på markedet, nogle med utrolig store batterier, men vi udpejer her Samsungs som et udmærket valg. 
Samsungs batteripakker har indbygget "Fast Charge", så hvis din telefon understøtter dette, bliver der ladet op på ingen tid. Du kan også tilslutte en iPhone-oplader, og med en kapacitet på 5200 mAh, så burde der være til en opladning eller tre.
Prisen for en Samsung Fast Charge Battery pack ligger på 500 kroner, men der findes som sagt mange forskellige modeller og mærker på markedet. 

Læs også: Pas på: Dit hundedyre 4K-fjernsyn kan få meget svært ved at vise 4K-film
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere