Artikel top billede

TDC-partnere blev droppet af TDC - nu indgår de samarbejde med Telia

Erhvervs-telekæden KLC, der opstod efter TDC's beslutning om at opsige samarbejdet med en række partnere, er nu klar med et nyt samarbejde med TDC's ærkerival, Telia.

I februar meddelte 12 af de tidligere TDC Erhverv-butikker, som TDC havde opsagt samarbejdet med nogle måneder tidligere, at de ville etablere en ny telekæde, KLC Erhverv, der skulle bestå af butikker over hele landet.

Nu meddeler KLC, at kæden indgår et samarbejde med Telia.

"KLC udvider fra i dag sortimentet i butikkerne med erhvervsprodukter fra Telia. Produkterne introduceres i KLC's 10 butikker landet over," oplyser KLC.

Butiksejer Dan Ishøj Bengtsen fra KLC i København siger samtidig i en pressemeddelse:

"Vi har glædet os til at sætte gang i samarbejdet, og vi er sikre på, at kunderne kommer til at tage rigtig godt imod Telias produkter."

Læs også: Ny dansk telekæde: 12 TDC Erhverv-butikker danner nyt selskab

Samarbejdet kommer især til at gå på erhvervsprodukter rettet mod mindre og mellemstore erhvervskunder.

"Der er ingen tvivl om, at mange af vores mindre og mellemstore virksomheder har et stort ønske om at kunne besøge en butik, ligesom vi kender det fra privatmarkedet. Det gør det lettere at få overblikket over produkter og muligheder, når man står ansigt-til-ansigt, og derfor er vi glade for samarbejdet med KLC," udtaler Henrik Stenson, direktør for Telias erhvervsforretning.

TDC opsagde aftaler

TDC valgte sidste efteråret at opsige 60 partneraftaler rundt omkring i landet, så selskabet gik fra 65 partnere til blot fem.

Atea var en af de partnere, der blev opsagt af TDC.

Efterdønningerne af TDC's beslutning om at opsige de 60 partneraftaler var dramatiske.

Flere af de tidligere TDC Erhvervscentre måtte dreje nøglen om, fordi de ikke længere havde lov til at forhandle TDC-løsninger.

I februar meddelte 12 af de tidligere TDC Erhverv-butikker, at de ville etablere en ny telekæde, KLC Erhverv.

KLC-kæden er siden blevet til 10 butikker rundt omkring i landet, der altså nu kommer til at samarbejde med TDC's ærkerival, Telia.

Læs også:

Ny dansk telekæde: 12 TDC Erhverv-butikker danner nyt selskab

Atea genopliver dødsdømte TDC Erhvervscentre med overraskende plan

Konkursbegæringer på stribe hos dødsdømte TDC Erhvervscentre

TDC opsagde 60 partneraftaler: Nu overvejer Atea fremtiden med TDC

TDC opsagde 60 partneraftaler: Kunderne blev spammet




IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren Scrum Master

DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Funktionel udvikler med teknisk flair til Oracle EPM

Netcompany A/S

Test Specialist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere