Værsgo, gratis magasin: Er du klar til disruption, deleøkonomi og IoT?

Når IoT rammer din branche, er det synk eller svøm, lyder det fra topchef i Dell. Deleøkonomien er også en udfordring på liv og død for danske virksomheder, mener dansk forfatter. Læs meget mere i det nye Computerworld CIO-magasin, som du nu kan læse gratis.

Internet of Things er lige rundt om hjørnet, og de mange devices skal gøre din virksomhed klogere og mere effektiv med enorme datamængder og nye forretningsmuligheder. Og kan du ikke finde ud af det, kan konkurrenterne helt sikkert godt.

Det siger Gaurav Chand, en af Dells globale direktører, til Computerworld CIO-magasinet, som netop er udkommet, og som du kan læse online her.

Gaurav Chand mener, at det først og fremmest handler om at fokusere på virksomhedernes brug af IoT til at gøre forretningen smartere. IoT til forbrugere er ikke modent, mener han.

Deleøkonomien er en del af hele disruption-bølgen, og den danske ledelsesrådgiver Jesper Bove-Nielsen mener, at deleøkonomien har potentiale til at vende op og ned på virksomhedernes forretning på samme måde, som internettet gjorde det. Han er også forfatter til bogen "Den nye deleøkonomi".

Læs Computerworlds interviews med dem begge i det nye nummer af Computerworld CIO, som også byder på følgende historier:

  • Leder: Fri mig nu for det digitale køleskab
  • Dansk CIO færdig i international topstilling.
  • Point of View: It-chef, du skal være spydspids. Karsten Fogh Ho-Lanng leverer gode råd.
  • Drift: Konstante opdateringer er OK. It-chefer synes godt om Windows 10-konceptet. 
  • Portræt af Thorborg. Iværksætteri var ved at slå mig ihjel.
  • Point of View: Alle har ret til god ledelse Frank Dybdal Lilleøre peger på, at der er udbredt modvilje mod at sætte ind over for under-performance.
  • 16 grundregler, som enhver systemadministrator bør kende. Undgå at få ørerne i maskinen.
  • Point of View: Headhunter stjal min medarbejder og tilbød derefter at stjæle for mig. Kristian Fischer har været på en følelsesmæssig rutschetur.
  • Navnenyt. Job- og karriereskift i it-branchen.

Du kan læse dit eget eksemplar ved at klikke her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk brugeroplevelse, produktivitet og medarbejdertilfredshed
Brugervenlige og velfungerende IT-løsninger og -enheder er en af de vigtigste forudsætninger for medarbejdernes produktivitet – men også for at øge deres tilfredshed med arbejdspladsen. Det gælder uanset, om de arbejder fra kontoret eller fra hjemmet. Omvendt ses rigide, topstyrede processer og besværlige systemer som en af de største hindringer for at kunne yde sit optimale. Der er med kort sagt vægtige argumenter for at tage temperaturen på virksomhedens tilgang til brugervenlighed og undersøge, hvordan man kan gøre medarbejdernes hverdag lidt lettere. Det får du mere viden om i denne hvidbog, der også rummer en række konkrete og virkelighedsnære problemscenarier – samt konkrete bud på, hvordan man i hvert enkelt tilfælde kan afhjælpe dem.