Podcast:Her er de nye (dyre) iPads og den nye Surface Laptop - men kan manglen på chips drille?

Værsgo, gratis magasin: Er du klar til disruption, deleøkonomi og IoT?

Når IoT rammer din branche, er det synk eller svøm, lyder det fra topchef i Dell. Deleøkonomien er også en udfordring på liv og død for danske virksomheder, mener dansk forfatter. Læs meget mere i det nye Computerworld CIO-magasin, som du nu kan læse gratis.

Internet of Things er lige rundt om hjørnet, og de mange devices skal gøre din virksomhed klogere og mere effektiv med enorme datamængder og nye forretningsmuligheder. Og kan du ikke finde ud af det, kan konkurrenterne helt sikkert godt.

Det siger Gaurav Chand, en af Dells globale direktører, til Computerworld CIO-magasinet, som netop er udkommet, og som du kan læse online her.

Gaurav Chand mener, at det først og fremmest handler om at fokusere på virksomhedernes brug af IoT til at gøre forretningen smartere. IoT til forbrugere er ikke modent, mener han.

Deleøkonomien er en del af hele disruption-bølgen, og den danske ledelsesrådgiver Jesper Bove-Nielsen mener, at deleøkonomien har potentiale til at vende op og ned på virksomhedernes forretning på samme måde, som internettet gjorde det. Han er også forfatter til bogen "Den nye deleøkonomi".

Læs Computerworlds interviews med dem begge i det nye nummer af Computerworld CIO, som også byder på følgende historier:

  • Leder: Fri mig nu for det digitale køleskab
  • Dansk CIO færdig i international topstilling.
  • Point of View: It-chef, du skal være spydspids. Karsten Fogh Ho-Lanng leverer gode råd.
  • Drift: Konstante opdateringer er OK. It-chefer synes godt om Windows 10-konceptet. 
  • Portræt af Thorborg. Iværksætteri var ved at slå mig ihjel.
  • Point of View: Alle har ret til god ledelse Frank Dybdal Lilleøre peger på, at der er udbredt modvilje mod at sætte ind over for under-performance.
  • 16 grundregler, som enhver systemadministrator bør kende. Undgå at få ørerne i maskinen.
  • Point of View: Headhunter stjal min medarbejder og tilbød derefter at stjæle for mig. Kristian Fischer har været på en følelsesmæssig rutschetur.
  • Navnenyt. Job- og karriereskift i it-branchen.

Du kan læse dit eget eksemplar ved at klikke her.Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.