Værsgo, gratis magasin: Er du klar til disruption, deleøkonomi og IoT?

Når IoT rammer din branche, er det synk eller svøm, lyder det fra topchef i Dell. Deleøkonomien er også en udfordring på liv og død for danske virksomheder, mener dansk forfatter. Læs meget mere i det nye Computerworld CIO-magasin, som du nu kan læse gratis.

Internet of Things er lige rundt om hjørnet, og de mange devices skal gøre din virksomhed klogere og mere effektiv med enorme datamængder og nye forretningsmuligheder. Og kan du ikke finde ud af det, kan konkurrenterne helt sikkert godt.

Det siger Gaurav Chand, en af Dells globale direktører, til Computerworld CIO-magasinet, som netop er udkommet, og som du kan læse online her.

Gaurav Chand mener, at det først og fremmest handler om at fokusere på virksomhedernes brug af IoT til at gøre forretningen smartere. IoT til forbrugere er ikke modent, mener han.

Deleøkonomien er en del af hele disruption-bølgen, og den danske ledelsesrådgiver Jesper Bove-Nielsen mener, at deleøkonomien har potentiale til at vende op og ned på virksomhedernes forretning på samme måde, som internettet gjorde det. Han er også forfatter til bogen "Den nye deleøkonomi".

Læs Computerworlds interviews med dem begge i det nye nummer af Computerworld CIO, som også byder på følgende historier:

  • Leder: Fri mig nu for det digitale køleskab
  • Dansk CIO færdig i international topstilling.
  • Point of View: It-chef, du skal være spydspids. Karsten Fogh Ho-Lanng leverer gode råd.
  • Drift: Konstante opdateringer er OK. It-chefer synes godt om Windows 10-konceptet. 
  • Portræt af Thorborg. Iværksætteri var ved at slå mig ihjel.
  • Point of View: Alle har ret til god ledelse Frank Dybdal Lilleøre peger på, at der er udbredt modvilje mod at sætte ind over for under-performance.
  • 16 grundregler, som enhver systemadministrator bør kende. Undgå at få ørerne i maskinen.
  • Point of View: Headhunter stjal min medarbejder og tilbød derefter at stjæle for mig. Kristian Fischer har været på en følelsesmæssig rutschetur.
  • Navnenyt. Job- og karriereskift i it-branchen.

Du kan læse dit eget eksemplar ved at klikke her.Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.