Artikel top billede

Microsoft lapper kritiske huller i Windows og IE

En ny sikkerhedspakke fra Microsoft lukker kritiske huller i flere af firmaets software-produkter.

Så er det igen blevet den tid på måneden, hvor Microsoft sender sikkerhedsopdateringer ud til sine mange brugere på den såkaldte Patch Tuesday.

Microsoft har netop frigivet 12 security bulletins, som de kaldes, der tager hånd om flere kritiske sårbarheder både i Windows samt andre af firmaets populære software-produkter.

Mange lapper til Internet Explorer

Fire af november-rettelserne er kategoriseret som kritiske.

Det gælder eksempelvis en vigtig opdatering til Internet Explorer, som lukker mange forskellige huller i browseren, samt en sårbarhed i selve Windows, der kan afvikles eksternt.

De øvrige otte opdateringer er vurderet som vigtige.

Flere af opdateringerne kræver en genstart af Windows for at træde i kræft, men der er desværre ingen vej uden om sikkerhedspakken fra Redmond.

Du kan læse mere om sikkerhedsopdateringerne på Microsofts Technet.

Læs også:
Seks vigtige principper: Her er den nye måde at arbejde med it-sikkerhed på

Tor er klar med politi- og spion-sikker chat

Trusselsbilledet lige nu: Dit kreditkort er i skudlinjen, men din telefon er sikker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere