Artikel top billede

Microsoft lapper kritiske huller i Windows og IE

En ny sikkerhedspakke fra Microsoft lukker kritiske huller i flere af firmaets software-produkter.

Så er det igen blevet den tid på måneden, hvor Microsoft sender sikkerhedsopdateringer ud til sine mange brugere på den såkaldte Patch Tuesday.

Microsoft har netop frigivet 12 security bulletins, som de kaldes, der tager hånd om flere kritiske sårbarheder både i Windows samt andre af firmaets populære software-produkter.

Mange lapper til Internet Explorer

Fire af november-rettelserne er kategoriseret som kritiske.

Det gælder eksempelvis en vigtig opdatering til Internet Explorer, som lukker mange forskellige huller i browseren, samt en sårbarhed i selve Windows, der kan afvikles eksternt.

De øvrige otte opdateringer er vurderet som vigtige.

Flere af opdateringerne kræver en genstart af Windows for at træde i kræft, men der er desværre ingen vej uden om sikkerhedspakken fra Redmond.

Du kan læse mere om sikkerhedsopdateringerne på Microsofts Technet.

Læs også:
Seks vigtige principper: Her er den nye måde at arbejde med it-sikkerhed på

Tor er klar med politi- og spion-sikker chat

Trusselsbilledet lige nu: Dit kreditkort er i skudlinjen, men din telefon er sikker
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere