Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

Fiber-direktør trækker sig: Tabte kampen om toppost efter stor-fusion

Energi- og fiberselskabet EnergiMidts administrerende direktør, Mads Miltersen, har valgt at sige op, fordi han ikke fik topposten i et nyt, fusioneret selskab.

Der var kun plads til én administrerende direktør i det nye selskab, der opstår, når EnergiMidt fusionerer med Himmerlands Elforsyning, HEF - og posten tilfaldt ikke den nuværende administrerende direktør i EnergiMidt, Mads Miltersen.

Han har derfor valgt at sige op og stoppede i selskabet allerede i fredags, meddeler EnergiMidt i en pressemeddelelse.

"Fusionen er netop blevet vedtaget af de to repræsentantskaber og afventer nu kun konkurrence-myndigheders godkendelse. Bestyrelserne for de to selskaber har imidlertid besluttet, at HEF's nuværende adm. direktør, Martin Romvig, skal være øverste chef for det fusionerede selskab med Mads Miltersen som viceadministrerende direktør."

"Dén ansvarsfordeling har Mads Miltersen i det lange løb ikke kunnet se sig selv i. Han har derfor valgt at bruge sin option og fratræde sin stilling med virkning fra i dag," skriver EnergiMidt.

Omsætning på 3,5 milliarder 

EnergiMidt er med en omsætning på 3,5 milliarder kroner et af landets største energiselskaber.

EnergiMidt har 235.000 kunder og cirka 650 medarbejdere. Hovedkontoret ligger i Silkeborg.

Flere end 68.000 midt- og østjyder har fiberbredbånd fra EnergiMidt.

Mads Miltersen har været ansat i EnergiMidt i 14 år og han fik topposten, da den tidligere direktør i selskabet, Holger Blok, gik på pension i sommeren 2015.

Nu er han imidlertid fortid i EnergiMidt. I stedet bliver det altså Martin Romvig fra HEF, der kommer til at sidde i direktørstolen, når de to selskaber smelter sammen.

"EnergiMidts bestyrelse har med beklagelse modtaget Mads Miltersens opsigelse men har forståelse og respekt for beslutningen," lyder det i pressemeddelelsen, hvor det desuden oplyses:

"Bestyrelsen har, i forlængelse af Mads Miltersens fratrædelse, konstitueret koncernsekretariatschef Bent Kristensen i stillingen som administrerende direktør for EnergiMidt frem til myndighedernes godkendelse af fusionen."

Når EnergiMidt og HEF er fusioneret, får det nye selskab flere end 383.000 andelshavere, hvilket vil gøre det til landets tredjestørste energiselskab.

Læs også:

Ny klage over kæmpe fiber-projekt i kommune: "De går langt over stregen"

Teleindustrien klager over manglende indsigt i kæmpe-aftale om fiberbredbånd

Aftale indgået: Alle borgere og virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune får lynhurtig fiberbredbånd.

Bredbåndsfirma klager over TDC's samarbejde med kommune: "Det er konkurrenceforvridende"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere