Hvis du som topchef tror, at din it-chef vil komme og redde dig, så tager du fejl

Din virksomheds digitalisering betyder ikke noget, hvis du ikke kan levere en bedre kundeoplevelse. Så klart er budskabet fra Thomas Honoré, forfatter til den nye bog "Disrupt eller dø". I interviewet her kan du også høre om, hvorfor Intels tilgang til innovation endte i fiasko.

Apple har ikke bare slået Nokia ihjel. Ifølge den finske statsminister, Alexander Stubb, har Apple også ødelagt Finland.

Både fordi iPhonen viste sig at være ren kryptonit for Nokias telefoner, men også fordi ubredelsen af iPads har sat den finske papirindustri under pres.

Det er af de interessante historier, du kan læse i den nye bog "Disrupt eller dø" med undertitlen "En guide til den digitale ledelsesudfordring".

Den læseværdige bog, som med sine 180 sider er overskuelig, giver en række konkrete forslag til overvejelser, erkendelser og handlinger.

Og bogen er samtidig krydret med en række eksempler og historier, både kendte og mindre kendte, hvor digitalisering spiller en afgørende rolle. 

Alt sammen med fokus på handlekraft, eksekvering og ledelse.

I videoen ovenfor kan du se et kort interview bogens ene forfatter, Thomas Honoré, som til hverdag også er CEO i it-virksomheden Columbus.

I interviewet kommer Thomas Honoré ind på:

- At din digitalisering ikke betyder noget, hvis du ikke kan levere en bedre kundeoplevelse. 

- At hvis du som topchef i en virksomhed tror, at det er it-chefen, som redder forretningen, så tager du fejl.

- At mens it-afdelingen har lært at tale om lean, processer og reduktion, så betyder udviklingen, at de succesfulde it-afdelinger i dag også arbejder med kundeoplevelsen og værdiskabelsen der.

- Hvorfor Intels tilgang til innovation og disruption i eksterne rugekasser endte i fiasko - og hvordan du selv kan undgå modstanden mod forandringer. Det som bogens forfattere kalder virksomhedens immunforsvar.

Hør også Falcks CIO fortælle om de digitale konkurrenter: 

"Vi kommer ingen vegne, hvis vi hele tiden skal regne på den fulde business-case"Premium
Nvidia RTX 3080 til test: Her sættes en ny standard – og trods prisen er det på mange måder et stærkt køb
Der er ikke nogen tvivl om, at der er krummer i Nvidias nye high-end grafikkort. Det ligner endda et særdeles godt køb trods den høje pris.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.