Artikel top billede

Tele-direktør om dansk kunde: "Han skulle aldrig have været behandlet på den måde. Det vil vi gerne undskylde for"

Nytiltrådt direktør for teleselskabet Firstcom beklager mange gange over for den danske it-konsulent Bülent Erdogan, der fik en regning fra Firstcom på 30.542 kroner. ""Sådan behandler man bare ikke en kunde. Det er helt simpelt," siger direktøren, der nu har lukket sagen.

Direktøren for teleselskabet Firstcom, Jean-Pierre Vandromme, siger undskyld til den danske konsulent Bülent Erdogan, der i august i fjor fik en regning på 30.452 kroner for at have streamet video på en ferie.

Det kan du læse mere om her:  Streamede film på sin smartphone i Danmark - og fik regning på 30.542 kroner

Hos Firstcom er der siden begyndelsen på sagen blevet skiftet ud på direktørposten efter et skift i ejerkredsen i efteråret 2015.

Det kan du læse mere om her: Fusion i telebranchen: Telefirmaer går sammen for at udfordre mægtige TDC

I dag sidder Jean-Pierre Vandromme med 40 års erfaring fra den europæiske telebranche altså i direktørstolen.

Han indleder med at fortælle, at behandlingen af Bülent Erdogan minder ham om det, han for mange år siden har set hos monopolitiske eller statslige teleselskaber.

"Sådan behandler man bare ikke en kunde. Det er helt simpelt," forklarer Jean-Pierre Vandromme til Computerworld.

Firstcom besluttede i sidste uge at droppe sagen helt.

Det kan du læse mere om her: Teleselskab sendte Erdogan regning på 30.000 kroner - nu dropper selskabet helt sagen.

Firstcom-direktøren bedyrer, at sagen skulle have været håndteret ved at indlede en dialog med kunden, interne undersøgelser omkring forbruget og teleselskabets egne omkostninger - og så skulle de to parter have fundet frem til en aftale al mindelighed.

"Den forståelse skal enhver spiller på telemarkedet nå frem til," siger Jean-Pierre Vandromme, som fortæller, at han personligt blev sat ind i sagen i marts.

Kort herefter bebudede Jean-Pierre Vandromme, at sagen skulle lukkes, hvilket den så er blevet nu med retsmøder i april, som altså ikke medførte nogen resultater.

En uforbeholden undskyldning

Den relativt nye Firstcom-direktør forklarer til Computerworld, at han ikke kender noget til retsmøder i april, hvor Bülent Erdogan har villet understrege og fastholde, at han ikke aktivt har fravalgt speeddrop.

"Ifølge vores systemer har den pågældende kunde fravalgt speeddrop, men det kan jeg ikke bevise," siger Jean-Pierre Vandromme.

Han er dog ikke sen til at stikke hånden frem til forsoning.

"Jeg vil gerne sige til vores tidligere kunde, at han aldrig skulle have været behandlet på den måde. Det vil vi gerne undskylde for. Og så er det mit håb, at han en dag vil være kunde hos os igen, så vi kan bevise, at vi nu er et forandret selskab," runder Jean-Pierre Vandromme af.

Bülent Erdogan tager imod den udstrakte hånd fra Firstcom, selvom det sker med visse forbehold.

"Selvfølgelig tager jeg imod undskyldningen, og jeg synes helt ærligt, at det er god stil. Men jeg vender ikke tilbage til en fuser," siger e-handelskonsulenten til Computerworld.

Læs Bülent Erdogans forklaring her: Teleselskab sendte Erdogan regning på 30.000 kroner - nu dropper selskabet helt sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere