Artikel top billede

Arkivfoto.

Nintendo skifter strategi: Disse tre områder vil selskabet satse på

Forretningsstrategiske ændringer er på vej hos Nintendo, som vil satse på tre nye forretningsområder.

Der kan være større strategiske ændringer på vej hos det japanske spil-selskab Nintendo,

For selskabet har udsendt en meddelelse om, at dets bestyrelse for nyligt har mødtes og diskuteret fremtidige forretningsstrategier, inden et stort aktionærmøde i slutningen af juni.

I meddelelsen står der, at Nintendo udover at producere spil og -konsoller stræber efter at ændre og udvide sit vareudbud.

Læs også: Tre mænd skal lede Nintendo efter legendes død - mød dem her

Det skal fremover ske ved at se på mulighederne for at udvikle og udvide forretningen til salg af 'computer software', medicinal- og sundhedsenheder samt investeringer i restauranter.

Det skriver Ars Technica.

Betræder velkendt sti

Online-mediet nævner, at sundhedssatsningen følger tidligere kendte stier, hvor Nintendo har arbejdet på Wii Vitality Sensor til måling af puls samt et søvnsporingssystem.

Begge projekter er dog blevet aflyst, men kan nu muligvis få et comeback med Nintendos ændrede strategiske fokus.

Investeringer i restauranter tolkes som, at den japanske spil-gigant satser på at åbne en restaurantkæde med sit stærke brand.

Hvad 'computer software' mere specifikt dækker over, melder historien dog intet om ifølge det ofte velinformerede it-medie Ars Technica. 

Udmeldingen fra Nintendo-ledelsen inden aktionærmødet i juni kommer efter selskabet har oplevet en støt faldende omsætning fra 39 milliarder kroner i 2012 til 30 milliarder kroner i 2015.

Læs også: 

Historien om hvordan Japan begik harakiri som elektronik-stormagt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere