Artikel top billede

Arkivfoto.

Nintendo skifter strategi: Disse tre områder vil selskabet satse på

Forretningsstrategiske ændringer er på vej hos Nintendo, som vil satse på tre nye forretningsområder.

Der kan være større strategiske ændringer på vej hos det japanske spil-selskab Nintendo,

For selskabet har udsendt en meddelelse om, at dets bestyrelse for nyligt har mødtes og diskuteret fremtidige forretningsstrategier, inden et stort aktionærmøde i slutningen af juni.

I meddelelsen står der, at Nintendo udover at producere spil og -konsoller stræber efter at ændre og udvide sit vareudbud.

Læs også: Tre mænd skal lede Nintendo efter legendes død - mød dem her

Det skal fremover ske ved at se på mulighederne for at udvikle og udvide forretningen til salg af 'computer software', medicinal- og sundhedsenheder samt investeringer i restauranter.

Det skriver Ars Technica.

Betræder velkendt sti

Online-mediet nævner, at sundhedssatsningen følger tidligere kendte stier, hvor Nintendo har arbejdet på Wii Vitality Sensor til måling af puls samt et søvnsporingssystem.

Begge projekter er dog blevet aflyst, men kan nu muligvis få et comeback med Nintendos ændrede strategiske fokus.

Investeringer i restauranter tolkes som, at den japanske spil-gigant satser på at åbne en restaurantkæde med sit stærke brand.

Hvad 'computer software' mere specifikt dækker over, melder historien dog intet om ifølge det ofte velinformerede it-medie Ars Technica. 

Udmeldingen fra Nintendo-ledelsen inden aktionærmødet i juni kommer efter selskabet har oplevet en støt faldende omsætning fra 39 milliarder kroner i 2012 til 30 milliarder kroner i 2015.

Læs også: 

Historien om hvordan Japan begik harakiri som elektronik-stormagt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere