Artikel top billede

Microsoft lancerer ny XBox One S: Her er den

Microsoft har ved årets E3-messe lanceret en opdateret version af sin spilkonsol med navnet Xbox One S.

Xbox One er blevet genfødt i en mere moderne model i en mindre størrelse og med et par interessante evner under plastskallen. Det skete ved årets største computerspilsmesse, E3.

Xbox One S er en mindre udgave af Xbox One, der udkom tilbage i 2013. One S er blevet opdateret med lidt nyere specifikationer, om end der stadig er meget, vi ikke ved om konsollen. 

For eksempel er det uvist, hvilken processor, GPU og hvor mange RAM, den nye Xbox One S ligger inde med.

Men hvad vi ved er, at den er 40 procent mindre og har evnerne til at vise 4K Blu-Ray og Netflix, Amazon og så videre i 4K. Det er uvist, om den også kan vise YouTube i 4K.

Desuden kan den lille konsol også vise både video og spil i HDR-kvalitet, hvis du har et fjernsyn med HDR.

Xbox One S kommer i en hvid farve, kan stå oprejst som sin forgænger og har en ny hvid, trådløs controller.

Dertil er der ikke længere brug for en tung strømforsyning bag konsollen. Den er bygget ind i det mindre chassis.

Eftersom der ikke blev præciseret, om den nye Xbox One S skulle være hurtigere eller mere kraftfuld end den tidligere model, bør du nok ikke regne med det.

One S er en mindre opdatering og ikke en ny generation. 

Prisen starter på 299 dollars for en 500 GB-model, hvilket i USA er den samme pris som en almindelig Xbox One. I Danmark koster Xbox One omkring 1.900 kroner.

Du vil også kunne købe en model med 2TB til en pris på 399 dollars.

Xbox One S kommer på markedet i august måned.

Læs også: Tre måneders test: Xbox One er en fed gaming-maskine - men skuffer fælt som mediecenter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere