Microsoft lancerer ny XBox One S: Her er den

Microsoft har ved årets E3-messe lanceret en opdateret version af sin spilkonsol med navnet Xbox One S.

Xbox One er blevet genfødt i en mere moderne model i en mindre størrelse og med et par interessante evner under plastskallen. Det skete ved årets største computerspilsmesse, E3.

Xbox One S er en mindre udgave af Xbox One, der udkom tilbage i 2013. One S er blevet opdateret med lidt nyere specifikationer, om end der stadig er meget, vi ikke ved om konsollen. 

For eksempel er det uvist, hvilken processor, GPU og hvor mange RAM, den nye Xbox One S ligger inde med.

Men hvad vi ved er, at den er 40 procent mindre og har evnerne til at vise 4K Blu-Ray og Netflix, Amazon og så videre i 4K. Det er uvist, om den også kan vise YouTube i 4K.

Desuden kan den lille konsol også vise både video og spil i HDR-kvalitet, hvis du har et fjernsyn med HDR.

Xbox One S kommer i en hvid farve, kan stå oprejst som sin forgænger og har en ny hvid, trådløs controller.

Dertil er der ikke længere brug for en tung strømforsyning bag konsollen. Den er bygget ind i det mindre chassis. Eftersom der ikke blev præciseret, om den nye Xbox One S skulle være hurtigere eller mere kraftfuld end den tidligere model, bør du nok ikke regne med det.

One S er en mindre opdatering og ikke en ny generation. 

Prisen starter på 299 dollars for en 500 GB-model, hvilket i USA er den samme pris som en almindelig Xbox One. I Danmark koster Xbox One omkring 1.900 kroner.

Du vil også kunne købe en model med 2TB til en pris på 399 dollars.

Xbox One S kommer på markedet i august måned.

Læs også: Tre måneders test: Xbox One er en fed gaming-maskine - men skuffer fælt som mediecenter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Michael Meister fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til: Her er hans plan som ny topchef for Cibicom
Interview:Michael Meister forlader snart IT Relation til fordel for rollen som topchef i danske Cibicom, hvor han skal være med til at sætte fart på væksten. Se hans plan for selskabet her.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.