Artikel top billede

Er den bedre eller dårligere? Sådan klarer iPhone 7 sig mod de nærmeste konkurrenter

Apples nye iPhone er både vandafvisende og mere kraftfuld end nogensinde, men hvordan står iPhone 7 i forhold til de mange gode Android-telefoner? Få svaret her.

Apple lancerede onsdag aften selskabets nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus, der som altid ifølge Apple er "de bedste iPhones til dato". 

Du får en hurtigere processor med bedre grafiske egenskaber, mindre opdateringer af designet, et forbedret kamera og en forstærket Force-touch-motor, der skal give bedre vibrationer, når du bladrer igennem systemet. 

Du kan læse mere om den nye iPhone 7 her: Apples nye iPhone 7 kommer til Danmark om ni dage: Den er vandafvisende og har et vildt kamera

Men prisen for herlighederne er en manglende minijack-port til dit headset. 

I stedet sætter du dine høretelefoner i det stik, hvor opladeren også skal sidde, og selvom der medfølger en minijack-til-Lightning-adapter i kassen, vil det unægteligt kræve tilvænning at mangle minijack-porten.

Du kan altid købe dig et Bluetooth-headset eller et sæt høretelefoner med Lightningstik. Vi har samlet en liste over 15 muligheder her: Slip for kabler: Her er de 15 fedeste trådløse hovedtelefoner

Hvordan står de nye iPhones op imod sine nærmeste konkurrenter?  

I øjeblikket bliver Samsungs note 7 kaldet den bedste smartphone på markedet trods startvanskeligheder og en forsinket lancering i Danmark, så det er kun naturligt, at vi sammenligner den med de nye iPhones. 

En smartphone er dog meget mere end blot hårde hardwarespecifikationer, og Apple har aldrig for alvor været med i kampen om at bygge den absolut vildeste telefon med specifikationer i toppen.

Eksempelvis har iPhone 7's relativ lav skærmopløsning, men langt de fleste forbrugere vil ikke kunne se forskel, med mindre de ser videoer i meget høj opløsning. 

Samtidig er vi begyndt at se billigere smartphones, der sagtens kan leve op til de dyrere smartphones.

Et eksempel på sådan en billig smartphone med rigtigt gode specifikationer er Honor 8, som du kan læse mere om her.

Herunder er en oversigt over alle toptelefonerne. Hvilken smartphone vil du vælge?

Læs også: Sådan bliver det nye Apples Watch Series 2